2777
2789
عنوان

دلم شکسته بدجور کمکم کنید

190 بازدید | 30 پست

خودم 16سالمه با داداش هفت سالم دعوا کردم تقصیر اون بود منو کتک زد منم زدمش مامانم اومد محکم موهام کشید ک عینکم هم پرت شد اصن نمی‌دونم هم کجا افتاد 

من عینکی هستم سر هر دعوا مامانم بهم میگه کور عینکی و کر یکم کم شنوا هم هستم 

من وقتی دوسالم بود بابام میزنم زیر چشمم و چشمم لخته خون میشه چون چند قطره  جیشم ریخت رو فرش بعدش هم چشام ضعیف میشن و از 5سالگی عینک میزنم و مامان بابام انقد بچه بودم محکم زدن تو گوشم , گوشم کم شنوا شده 

و مامانم تو هر بحثی ب من میگه کور و کر و من خیلی غصه میخورم این عیب رو خودشون بهم دادن مگر نه من که کم بینا و کم شنوا نبودم تا الان ک 16سالمه از دست مامانم الکی کتک می‌خورم سر اینکه مثلا چرا من حواسم به سماور نبود تو خاموش نکردی آخه مثلا منم خب تو اتاق داشتم درس می‌خواندم خب ندیدم ولی کتک رو میخورم 

و الان هم از گریه شدید نمی‌دونم دارم چی مینویسیم 

عینک هم ندارم نمی‌بینم 

داداشم هفت سالشه منو بخاطر کم شنواییم مسخره می‌کنه و از مامانم یاد گرفته مسخره کنه و مامانم خیلییییییی حرفایی بدتر بهم میگه اصلا روم نمیشه بگم و اگر همینا رو اینجا نمینوشتم میترکیدم 

نمیدونم چیکارکنم با همچنین خانواده ای بعضی اوقات با خدا دعوا میکنم ک چرا من کور و کرم 

شما بگید من چ کنم 

ولی جدا از اینها ک آدم جز پدر و مادر کسیو نداره 🥹😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه ام بیشتر میشه بلکه کم نمیشه 🥹😭😭😭

عزیزدلم میفهممت

تحت هر شرایطی فقط درست رو بخون که دانشگاه راه دور قبول بشی و بری از اون خونه 

ضمن اینکه تو نه کوری نه کری ، نذار این حرفا روت تاثیر بذاره ازت خواهش میکنم

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
عزیزم دلم🫠بعضی پدر و مادرا کاش هیچ وقت پدر و مادر نمیشدن

ولی بعضی اوقات هم دوستشون دارم ولی بعضی اوقات هم ینی خیلی اوقات دلم توسط مامانم جهنم میشه 

ازت خواهش میکنممم نذار حرفاشون روی تو اثر بذاره

میدونم تاحد خیلی زیادی اعتمادبنفست، عزت نفست و خیلی چیزای دیگه رو درگیر میکنه ولی ازت میخوام تمام سعیت رو بکنی که کمترین تاثیر رو داشته باشن

تو خیلی ارزشمندی، خیلی خیلی زیاد

کاش میتونستم بغلت کنممم

ازت خواهش میکنممم نذار حرفاشون روی تو اثر بذارهمیدونم تاحد خیلی زیادی اعتمادبنفست، عزت نفست و خیلی چ ...

قربونت شم شما لطف دارید من هرطور باخودم کلنجار میرم بازم نمیشه حرفاش روم تاثیر نزاره