2777
2789
عنوان

عاشق یه پسره شدم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 59 پست
حرفت کمی پارادوکس داره اول هر پسری یک سلیقه داره و نمتونم بگم سرسنگین بهتره یا اجتماعی دوم میگی اول ...

دفعه های اول چون نمی‌شناختمش به نظرم پسر خوبی نمیومد فکر میکردم نه درس میخونه نه کار میکنه 🤦🏻‍♀️😮‍💨

بعد از یه مدت یه شناختی از خودش و خانواده اش پیدا کردم و متوجه شدم اصلا اینجوری نیست 

از ظاهرش و رفتارش خوشم میاد و متوجه شدم دانشجوعه و بیکار نیست شناخت بیشتری ندارم و ازش بیشتر خوشم اومده تا عاشق شدن ...

این عاشق شدن تو موضوع تاپیک نوشتم چون بقیه اینجوری میگن ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ببخشید این سوال رو میپرسم چند سالتونه چون سن خیلی مهمه

متاسفانه سنم زیاد نیست ... 🤦🏻‍♀️🙂

۱۸ ...

اونم ۲۳ ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه سنم زیاد نیست ... 🤦🏻‍♀️🙂۱۸ ...اونم ۲۳ ...

دیگه الان مطمئن شدم هوسه وقتی بری دانشگاه دو سه تا پسر ببینی خودت متوجه میشی که هوس بوده دیگه بهش فکر نکن و روی هدفت تمرکز کن خودمم ۱۸ سالمه و درکت میکنم 

@ماه_آسمان_خدا‍ 

چجوری تو دیدش باشم ؟ 🥲

اصلا بلد نیستم ...

چشمم بدجور دنبال داشتن‌شه

خیلی پسر خوبیه...

@ماه_آسمان_خدا‍ چجوری تو دیدش باشم ؟ 🥲اصلا بلد نیستم ...چشمم بدجور دنبال داشتن‌شهخیلی پسر خوبیه...

@ماه_آسمان_خدا    

این که کار سختی نیست اول موقعیتت رو بگو چه نسبتی با هم دارین چه جوری می تونی ببینیش اینا رو بگو تا ک ...

آفرین بابا دست راستت رو سر من 🙂😍

پسر همسایه مونه 

میشه درخواستم قبول کنی بیشتر توضیح بدم 

عزیزم تاپیک اخرت قفل بود اینجا مینویسم.الهی ک زوده زود اونچه که لایقته بشه.

قربون دل مهربونت ❤️❤️

انشالله یعنی میشه ؟!

خیلی دوستش دارم پسر خیلی خوبیه 🙂❤️

به خانواده گفتی یعنی به باباتم گفتی ؟ داداشت؟

آره خانواده کامل در جریان هستن ؛ یه وقتایی درموردش میگیم و میخندیم 😂

پدرم فوت کرده 🥲

چرا نمیری جلو و حست رو بهش بگی ؟!حداقل میگی تمام تلاشم رو کردم و نشد ...من واقعا نمیتونم اینکارو بکن ...

لطفا بهش نگو...

تو اولین کسی نباش که ابراز علاقه می‌کنه...

سعی کن بیشتر به خودت برسی و تمرکزتو بزاری روی خودت...وقتایی که میبینیم با انرژی سلام بدی و احوالپرسی کنی...کم کم خودش جذبت میشه

اما تو کسی نباش که دوست داشتنشو نشون میده..پسرا جنبه ندارن