2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 58383 بازدید | 812 پست
طلاهامم با خودم اوردم 4 روزی ازش خبری نبود امروز صبح زنگ زد گفت طلاها کجان گفتم نمیدونم اومد خونه م ...

مث شوهر سگ منه هرچی بشه زود میگه طلاهاتو بزار زمین بعد برو

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

من شب از خوابم به خاطر این تاپیک زدم 😂

۳ نفر نادان چون چند تا ویس گوش داده بودن

فکر میکردن همه مردا مثل همن

همش صوت صوت میکردن طرف به مادرش گفته سگه ولگرد اینو ویس مخاد چیکار کنه؟ 

اسی بیچاره میگه بابا قضیه فقط رفتن پیش خواهر نبوده فقط طلا نبوده چند ساله منو اذیت میکنه خیلی مدارا کردم دیگه صبرم تموم شد  باز ۳ تا نادان میگفتن صوت حبشی گوش کن

چرااااا اسییی صوتتت رو گوش بکنه چیزی که مشهوده مرد مشکل داره نفر اول اون باید خودش درست کنه

در تلاش بودن فقط اسی مقصر کنن بگن تو. سیاست زنانه نداشتی

به طلا های که برا خودشه رو ورداشته میگفتن دزدی کردی کارت بد بوده (باز اسی گفت خونمون شلوغه و میدونم شوهرمم میفروششه نصفشم به خاطرش فروختم) باز میگفتن نه تو کار بدی کردی

حسم اینه اونا کاربر مرد بودن کلا🤣😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلاهامم با خودم اوردم 4 روزی ازش خبری نبود امروز صبح زنگ زد گفت طلاها کجان گفتم نمیدونم اومد خونه م ...

خوب کردی طالها رو برداشتی از لجش زده گوشیتو شکونده برو ازش شکایت کن که دست روت بلند نکنه والله هر روز بدتر میشه

پدرم میگ طلاق بگسر راحت بشی ازشولی من میترسم از بعد طلاق

یعنی الان وضعیتت بهتراز بعد طلاقه چرا خودتو زدی به اون راه چرا از ازادی میترسی دوسداری برده باشی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
پیشنهاد من اینه ک برو صوت های کلید مرد از دکتر حبشی رو دانلود کن گوش بده بعدش اگ اثری روت داشت برو ک ...

چرا باید زن همیشه دنبال کلاس ویس و کتاب بگرده تا شوهرشو اصلاح کنه 

چرا مرد تلاش نمیکنه 

چرا همه چی رو گردن زن میندازن 

من میگم ذات مرد رو نمیشه عوض کرد اگه کل کتابهای جهان رو بخونی مرد همونه

اونی که خانواده دوسته وعاقله همینجوری میمونه 

ومرد عوضی عوضیه درست بشو نیست 

تلنگر زمانی برای شما جواب داد ک تقصیر کار خودت بودیو از هر شیطون اومدی پایینوقتی یکی مظلوم واقع شده ...

اشتباه میکنید منم مظلوم بودم و ظلم به من میشد خانم شما ک تجربه ندارید چرا واقعا انقدر پافشاری میکنید؟ اصلن چرا میخواید من رو راضی کنید؟ خب شما هم نظر خودتو به اسی بگو من ک راهنمایی نخواستم ازتون

قهر کردنت اشتباه بود، ب خاطر کسی دیگه زندگی تلخ نکن ، خواهرت کارگر یا پرستار می‌گرفت خب‌... وقتی همسرت اجازه نداد وظیفه نداشتی بری

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

شوهرت همچنین......نیست

اما کار خودت اشتباه بوده 

مرد اجازه نده بدون اجازه نمیتونی بری 

سر خانواده زندگیت پاشوندی 

از همه بدتر اومدی قهر خونه بابات و طلاهات آوردی 

فکر کردی خیلی زرنگ هستی 

‌اعتماد نابود کردی 

با این کار فهمید اصلا مهم نیست بخاطر پول باهاش بودی 

فاتحه رابطه ای وقتی خونده شد دیگه مثل سابق نمیشه

پس خواهر ب داد خواخر نرسه کی برسهبرادر شوهرم مریض شد عمل کرد دوماه شوهرم سرکار نرفت دنبال کارا اون ب ...

والله من زایمان کردم خواهرام ب دادم نرسیدن و اصلا ب دردم نخوردن ، خودم باید پرستار و کارگر می‌گرفتم و چشم نگاه کن مادر و خواهر نمی‌شدم.خودم اشتباه کردم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

کدوم صوت ؟ ما هم گوش کنیم 

قابل توجه که من حتی حلقمم نمیپوشم کل طلاهمم 80 تومن نمیشه شما قصد راهنمایی داشتی سعیتم کردی ولی قضاو ...

۸۰تومن پس چرا دنبال طلاهس شوهرت ...این پولی نیس واقعا که 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

استارتر اینجا کسی از درون زندگیتون نمیدونه ، همون مشاوره بهترین راهکار میده