2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 50961 بازدید | 812 پست
بالاخره مرد و زن فرق داره بعدم غذا نمی پخت خودش دوست داره انگار حمال باشه بخاطر شستن ک و ن بچه مردم ...

وای انشالله یهدشوهر گیرت بیاد که یه بند در گوش مامانش موس موس کنه

تا بفهمی مرد و زن چقدرر فرق داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من خاطر ک و ن شستن بچه خودمو جر نمی‌دم درضمن تو که حامی استاتر هستی بگو بره کمکش کنه دیگه پس چر ...

داره فضولاشو می شمره

خودش هرکاری صلاحش باشه می کنه

ولی معلومه بدجور جر خوردی و دردش زیاده هی جر جر می کنی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
حیوون فحش میدههههببخشید ۲تا مشاور خوب برید نه کسی که تو سری خور بودن یاد میده

حیوون فحش نامیده اما چون منطق و عقل ندارن با جنگ و دعوا کارش رو جلو می‌بره

اما انسان منطق و عقل داره

بعد شما از کجا میدونی اینایی که این خانم گفتن آموزش تو سری خور بودن میدن

رفتی ، دیدی

واسه همینه به کاربرای نی نی سایت میگم اول فکر کنید بعد حرف بزنید

همان مشاوره هستن دیگه

بعدم کلاس برعکسش هم هست هنر مرد بودن به آقایون هم آموزش میدن تا خانم هارو بهتر بشناسند

محض رضای خدا اول فکر کنید بعد حرف بزنید

زیاد سخت نیست

حتی اگه همین نکته رو توی زندگی زناشویی عمل کنیم کلی از مشکلات حل میشه

الهم عجل لولیک الفرج
خب حالا که قهر رفته بره کمک کنه راحت چرا رفته نشسته خونه مادرش

از کجا میدونی نرفته 

شاید رفته

علم غیب داری 

یا خواهر شوهر مادرشوهرشی ک خبر داری

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا آدم چقدر می‌تونه با شناخت درست خوشبخت بشهو این فایل های که این خانم گفت رو من هم دارم گوش مید ...

این نظر منه، اونی هم که نوشتین نظر شماست، قرار نیس همه باهم هم عقیده باشیم. از نظر شما من بدون تفکر حرف میزنم، از نظر من کسی که بخواد با این ترفندها زندگیشو ببره جلو اشتباه میکنه. همین.

من طرفدار اینم آدم همیشه خودش باشه، بی ریا،و با وجدان، صداقت و احترام  باهمه رفتار کنه، طرفدار این نیستم ذهن آقایونو بشکافم ‌و‌مطابق میلشون رفتار کنم. خودم هستم. ۱۵ ساله با همسرم هستیم، تاحالا حتی یک بارم دعوا نکردیم، بحث بله، اختلاف نظر بله، ولی دعوا اصلااااا. واقعا در حد پرستش منو دوس داره، منم همینطور. خوشبختی از نظر من اینه با طرف مقابلت مچ باشی و خودت باشی، مخالف سیاست بازی و این چیزام. اطرافمم همه ی زوجهای خوشبخت همینطورن. بازم تاکید میکنم، این نظر منه! صدها نفر اینجا نظر دادن، استارتر به هر نظری که دوس داشته باشه گوش میده.

چرا جبهه میگیرین وقتی این خانم میدونه شوهرش قراره چیکار کنه  درسته دعوا دلخوری درست میست با هر زبونی مهارتی باید شوهرشو راضی میکرد ولی اینک طلاشو برد کلر درستی کرد منم تو خونه همینجوریم شوهرم طلاهامو بدون احازه فروهت بعد اصلا گردن نمیگرفت اخرشم میگغت خب پول نداشتم چیکار میکردم منم دستم خالی بود الان ک هواسم به وسایلم هست شوهرم میدونه ک اگه دستشم خالی باشه نمیتونه سمت طلا بیاد