2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 32944 بازدید | 655 پست
با کمال احترام اصلا موافق نیستم.اگ همه چی برعکس میشد این آقا میخواس بره پیش برادرش خانوم اصلا حق اظه ...

من ک اقاشون رو اینجا نمیبینم ک ایشونو توبیخ کنم . من نهایتا میتونم این خانم رو راهنمایی کنم 

بله این اقا حرفای رکیکی زده و کارش بد بوده 

البته اینم در نظر بگیر ک این خانم فقط بخشایی ک به خودش بر خورده رو گفتن . همینجوری ک دعوا نمیشه دوطرف باهم دعوا میکنن 

حالا در مواردی هم طرف خل و چله واقعا

من میگم امتحان اگ شوهرت کامل دیوانه بود بزارش و برو چرا با دیوانه زندگی کنی

واقعا حوصله م نمی‌کشه چهل صفحه بخونم عزیزم ته حرف شما اینه که خانم باید سیاست داشته باشه همسرش رو به ...

بله منم حوصله گذاشتم و ۴۰ صفحه پاسخ دادم حالا ک حوصلتون نمیکشه بازم به شما هم پاسخ میدم ک مطالعه نکردید دیگه 

بله ادم روانی هم وجود داره ولی همسر ایشون طبق گفته های این خانم معلوم نیست به خاطر پیشینه بدی ک باهم دارن اینجوره یا واقعا روانیه 

برای اینکه بفهمه باید اول سیاست هارو پیاده کنه 

اگ جواب نداد متوجه میشه این اقا به هیچ صراطی مستقیم نمیشه 

بعد ک فهمید و یاد گرفت باز هم ضرر نکرده میتونه اون موقع با خیال راحت جدا بشه و از سیاستش برای زندگی بعدیش استفاده کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکته جالبش میدونی چیه

بعضی ها گفتن ویس گوش کن فلان کن تقصیر تویه 

بشو غلام حلقه ب گوش

ولی کدوم مردی برای حفظ زندگیش برای بهتر شدن زندگیش  تا خالا ویس گوش داده  اصلا مگ همین شوهر شما تلاشی کرده 

ولی ب شما میگن غلام حلقه ب گوش شو تا شوهرت ادم شه

که این مردا بدتر میشن هر کار خواستن کردن بعد زن طفلک به هرچیزی چنگ بزنه تا شوهرش ذره ادم شه 

ولی مردا هیچ

وقتی ک نبودی شوهرت دنبال طلاها بوده ینی خوب کاری کردی نبرده بودی فرخته بود 

من شوهرم نمیدونه طلاهام کجاست 

بعدم توقع زیادیه ی خواهر بره کمک خواهر مریض حاملش

دیگ خانومی ک زایمان کرده رو خواهر مادرش جمع نکنن کی بکنه

ب ولله قسم من مامانم عمل کرد ۶ شب بیمارستان بود سه شب من بودن سه شب خواهرم 

اگ وظیفه ما نبود کی جمع میکرد چقدر تو اون تایم شوهر هوامو داشت از اون سر شهر میرفت غذا میگرفت از مامانش برای من میورد

در حالی ک بیمارستان غذا میداد بهم ولی هم خودش هم خانوادش خیلی لطف داشتن و مادرشوهرم اصراررر ک برو تو استراحت کن من میمونم

و من چقدر قدردان این موضوع هستم و جبران کردم براشون 

این خانوم با خواهرش نمیخواستخ بره ک مسافرت و شهر بازی دنبال تفریح ک میگین به خاطر خواهرت با شوهرت دعوا نکن

مسئله واجبی بوده باید بره 

کاش مردا هم بفهمن اگ این خانم با دل خوش میرفت خواهرشو جمع میکرد 

اینقدرررر این کار با عشق محبت به زندگی‌خودش برمیگشت 

و عاشق و دلگرم تر میشد به اون زندگی 

ولی شوهرش کاری‌کرد ک قهر کنه

ولی مرد تقصیر کار هیچکس بش نمیگه برو ویس گوش بده برو یادبگیر با خانمت چطوری رفتار کنی

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی جان دقیقا منم تو موقعیت تو گیر کردم شوهرم پارسال موقع دعوا طلاهامو برد گذاشت پیش مادرش بعد از کلی دعوا آورد گذاشت خونه منم چندماه پیش طلاهامو برداشتم آوردم خونه پدرم و گذاشتم جایی که خودم می‌دونم چند روز پیش شوهرم فهمید منو از خونه بیرون کرد و اومد پیش خونوادم دعوا راه انداخت و تهمت دزدی زد من با وکیلم صحبت کردم گفت کار خوبی کردی طلا ها مال تو بوده حق داری هرجایی بخای بزاری 

و من الان فهمیدم مردی که زندگی و زنشو نخاد به هر بهونه ای شده زندگی رو خراب می‌کنه شوهر توام دقیقا عین شوهر من رفتار کرده مشخصه که زندگیشو دوست نداره وگرنه ۴تا تیکه طلا ارزش این همه دعوا و اعصاب خوردی رو نداره من احتمالا ازش جدا میشم چون خیلی بارها این کارشو تکرار کرده و من فقط به خاطر اینکه دوسش داشتم موندم باهاش ولی دوست داشتن دیگه کارساز نیست 

به توام توصیه میکنم جدی تر به موضوع فکر کنی و تصمیم عاقلانه بگیری

خدایا شکرت🤍
عزیزم پیک می یعنی چی

خود شیرین واسه مردا

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خوب پس عالیه دیگه خوشبحالت😍بزار خودش بخره لابد حساب کتاباش جور در میاد پس انداز داره که نمیخاد ازت ...

😅😅اره از این جهت خیلی خوش به حالم میشه ....اره ماهی ۲۰تومن پس انداز داریم از خردادماه شروع کردیم پس انداز انشاءالله بعد عید یه چی میخره ...ماکلا از اوناییم که با پس انداز کردن یکی یک هدفامونو انجام میدیم وام اینا کلا نداریم وحتی هیچ بدهی.....از حاملگیمم برای پسرمون پس انداز میکنم خرد خرد طلا نیخرم بزرگ شد مارو از تونمون بیرون ننداز 😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بله منم حوصله گذاشتم و ۴۰ صفحه پاسخ دادم حالا ک حوصلتون نمیکشه بازم به شما هم پاسخ میدم ک مطالعه نکر ...

ببین خانم گل جان 

اصلا درکت نمیکنم اصلا بگو اینا همین الان ازدواج کرده 

برگشته بهش توهین کرده جلو مادرش گفته شما سگید 

وقتی پیگیر طلاهاس یعنی چی؟؟؟؟

بابا انصاف چیز خوبیه باز رو حرفت پافشاری میکنی؟

اون سیاست همسرداری ماله وقتیه تو خونه ی خودتی دلت از همسرت پره 

نه شوهرت بهت بگه برو گمشو و ... 

نمیدونم اصلا درکت نمیکنم با احترام

عاقا پس منظورت اینه با این اقا با همین وضع زندگی کنه؟چون اسی قصد طلاق نداره

نه خوشگلم ما اینو نمیگیم 

منم بهش گفتم اول باید ببینه میخواد چکار کنه 

ولی میگم همه مثل همسر شما روان سالم ندارن که این حرفا روش جواب بده شما همون صفحات اول پریدی بهش دیشبم گفتم اینهمه بهت پریدن واسه اونه 

یجوری انگار داری از همسرش دفاع میکنی