2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 27220 بازدید | 593 پست
اولا اصلا خواهرشون بستری نشده بود اسی خیلی زود تند رفتبعدم مادر اسی هم میتونستن برن خود خواهر شوهرشو ...

عزیزم میتونم بپرسم شما از کجا انقد دقیق شرایط خانواده شو نو میدونی؟! که میتونستن یا نه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تو دوتا زایمانی که داشتم مادرم در قید حیات نبود .. یکی ازخواهرام راهش دور بود و یکیشون باردار بود 

جاریم دوشب پیشم موند  ولی سر زایمان دومم حتی تو بیمارستان خصوصی خواستم همراه بگیرم که نداشتن 

همسرم پیشم موند 

ولی همسر شما بار اولش نبوده و منتطر بهانه بوده 

نمیخوام بگم مقصره ولی مگه به کجای دنیا برمی‌خورد دوشب 

گره از مشکل یکی باز کنه .؟؟؟؟فقط زنو برا روزای خوش خوشانش میخواد ؟؟؟؟؟

اسی می‌دونی ما خانوما یه سلاح داریم به اسم زبون

که هم میتونه مثل شمشیر برنده و تیز باشه

هم مثل گل خوشبو و نرم لطیف

وقتی شوهرت گفت نه می‌خواسته ببینه چقدر بهش اقتدار میدی و به عنوان مرد زندگیت قبولش داری

یه کلمه می گفتی چشم آقا نمیرم

ولی بعدش از سختی های زایمان و تنهایی هاش می گفتی

اینکه مامانت پیره نمی‌تونه پیش خواهرت بمونه

دلش رو به رحم میاوردی

نه اینکه هر چی دلت بخواد بگی بعدم طلاهاتو برداری و از خونه بزنی بیرون

کاش ما خانوما یکم سیاست و همسرداری یاد می گرفتیم بعد ازدواج می کردیم

وقتی فروخته و همه رو یرداشته برده دیگه اعتماد نکردن به چه دردی میخوره عزیزم مال رو تا وقتیکه ازبین ن ...

خواهرم زندگی مشترک بحث یک روز و دو روز نیست بعضی چیزا از مال و ثروت مهمترن

بحث یک عمر زندگیه شما باید ببینی چیز بیشتر سود داره داخل این یک عمر زندگی 

یک مشت طلا ک ممکنه دوباره به دست بیاد و بخره یا اعتمادی ک از بین رفته و بدست آوردنش خیلی سخته ؟

از طرفی اصالت هم هست ک مهمه گفتم ک شما مقابل یه گوساله وایسی ک نباید مثل اون باشی شما آدمی و باید انسانیت خودتو حفظ کنی

اسی می‌دونی ما خانوما یه سلاح داریم به اسم زبونکه هم میتونه مثل شمشیر برنده و تیز باشههم مثل گل خوشب ...

حرفت عالیه سیاست گفتاری خیلی مهمه 

ولی متاسفانه واقعا بعصی آدما واقعا نرمش ندارن 

حتی باسیاست هم رام نمیشن 

عزیزم میتونم بپرسم شما از کجا انقد دقیق شرایط خانواده شو نو میدونی؟! که میتونستن یا نه؟!

ادامه حرف زدیم اسی هم یه چیزایی گفتن کل تامیکو کامنتارو بخونید جواب خیلیارو دادم کعینا سوالهای شمارو مرسیدم

ندارم

زندگیت رو به خاطر کسی دیگه بهم نزن

وضعیت خواهرت رو شوهرش باید درست کنه نه شما

وظیفه ی اونه که کسی رو بیاره پیش همسرش

وقتی یه دخمل خانم ازدواج می کنه همه کس و کارش میشه شوهرش

بقیه حاشیه ی زندگی هستن و شوهر اصل زندگی

فکر نکن طلاق میگیری با بهتر از همسرت ازدواج می کنی

اگه طرز رفتارت این باشه وضعیت همین خواهد بود حتی با بهترین مرد

حرفت عالیه سیاست گفتاری خیلی مهمه ولی متاسفانه واقعا بعصی آدما واقعا نرمش ندارن حتی باسیاست هم رام ن ...

چرا کم کم میشه رام شون کرد

مهربانی حتما جواب میده حتی اگر چند سال طول بکشه

نمیدونم چرا خانومای این روزگار اکثرا اینقدر تند و خشن شدن

بازو که نمیشه سوار آقایون شد😂

به قول یه عزیز دلی که فرمود مردها شیرن ولی خانوما میتونن کاری کنن که از این شیر سواری بگیرن 

چرا کم کم میشه رام شون کردمهربانی حتما جواب میده حتی اگر چند سال طول بکشهنمیدونم چرا خانومای این روز ...

عزیزم یکی از آشناهامون ۲۰ ساله هیچ سیاستی روش جواب نمیده 

فحاشی میکنه .. دست بزن پیدا کرده شدیدا .. اصلا مسئولیت بچه هاشو گردن نمیگیره و ۲۰ ساله سر کار هم نمیره 

۵۰ سالشه 

به خانمه پیشنهاد میدم جدا شه ولی میگه درست میشه 

سیاستی میدونی تا بهش بگم رو زندگیش پیاده کنه ؟ اگه چاره ساز بشه ثواب داره بخدا

منم خوبی هایی که برا خواهرام کردم پشیمانم نه اینکه اونا بدی کرده باشنا نه چون زندگی خودمو تلخ کردم شوهرم مثل شما دعوایی نبود ولی دوست نداشت برم گوهه بچه شوهر خواهرمو پاک کنم این دیدگاهش بود واقعا هم همین شد دومادمون ببرمیگشت مثل کلفت میگفت مواظب زنم باش تا برگردم😏 کلا این دومادا خوبی های ما رو کلفتی میدونن پریروز خواهرم گفت احتمالا حامله باشم توی دلم گفت خودت میدونی به من دیگه ربطی ندارهچون اگه حامله بشن خ.دشون میدونن 

عزیزم یکی از آشناهامون ۲۰ ساله هیچ سیاستی روش جواب نمیده فحاشی میکنه .. دست بزن پیدا کرده شدیدا .. ا ...

راهش طلاقع این پنجا سالشه ها پنجاه سال از خدا عمر گرفته ادم نشده این ده بیست سال درست بشه

زحمتت میشه نکن 😒

وقتی نمی‌خوای طلاق بگیری اولا چرا رفتی خونه مامانت؟ دوما چرا تاپیک میزنی اینجا که روح و روان ملت به هم بریزه؟

سایت پر شده از زنای ضعیفی که هر خفتی می کشند و میان خودشون رو خالی می کنن و میرن