2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 21909 بازدید | 547 پست
میفهمم چی میگی ولی حالا لج کرده دیگه اینم بخاطر پیشینه ایه ک دارن باهم دیگه در اینجا حکم اینه ک ایشو ...

درسته کاش اولش یه"عزیزم اگه قصد جدایی نداری"

میذاشتی 

اولش تند رفتی مخصوصا بیمارستان خصوصی رو نتونستم هضم کنم 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از نظر من هم اولویت آدم باید خانواده اش باشه، خانواده فقط شوهر نیست، خواهر و برادر و پدر و مادر هم خ ...

گاهی رفتن همسرت برای شما تبعاتی داره اونجا فرق میکنه خواهر من 

مثلا شما بیماری یا پدرت دور از جونشون فوت شدن 

خواهر همسر شما میتواد تولد برگزار کنه 

رفتن همسر شما به این مهمانی نشان دهنده کم اهمیت بودن شماست در مقابل خانواده اش و این کارش باعث میشه احترام شما مقابل اونها کم بشه 

در اینجا شما خوشحال میشی؟ میگی بهتره نری عزیزم؟🙂

از نظر من هم اولویت آدم باید خانواده اش باشه، خانواده فقط شوهر نیست، خواهر و برادر و پدر و مادر هم خ ...

بعدم اینکه خانواده درجه بندی داره بین پدر و مادر و خواهر برادر پدرو مادر اولویت قویتری دارن دیگه؟

وقتی همسر داشته باشی دقیقا اینجوری میشه ۱ همسر ۲ پدر و مادر ۳ خواهر و برادر ۴ خواهر زاده ها و ...

حالا بچه داشته باشی اینجوری میشه ک ۱ همسر ۲ فرزندان ۳ مادر و پدر و ...‌

من هیچ وقت تو خونه دعوا درست نکردمهمیشه اون بوده ک فوش داده قهر کرده تهدید کرده.. واقعا نمیدونم تو م ...

عزیزم من کاملا درکت میکنم و توی شرایط ت بودم ....شوهر من اجازه نداد به خواهرم کمک کنم وقتی زایمان کرده بود و هیشکی رو نداشت منم سکوت کردم والان خیلی پشیمونم

درسته کاش اولش یه"عزیزم اگه قصد جدایی نداری"میذاشتی اولش تند رفتی مخصوصا بیمارستان خصوصی رو نتونستم ...

گفتم داخل یکی از پیامام ک اگ‌میخوای زندگی کنی برو فلان صوتو گوش بده اولین یا دومیش بود 

اره یکم کوبنده بود حرفام حق داری

بابا چرا جبهه میگیری من اگ جات بودم الان علاوه بر اینکه پیش خواهرم بودم شوهرمم میومد کمک دستم چون دی ...

شاید شوهر شما با این آقا فرق‌ داره چرا فک میکنید همه مردان مثل همن‌ یا همه با ی روش‌ خام‌ میشن.

شاید شوهر این خانم نفهمه‌ بی درکه‌ حتی‌ اگر باهاش خوب رفتار کنه و درست صحبت کنه بازم تعقیری‌ نکنه‌ 

واقعااصلا انگار درک و شعور ندارهی تاپیک پیدا کرده سرکوبای خودشو خالی کنه

چرا تو اینقدر جبهه میگیری مثل بچه کوچولو ها؟  اون کاربر همچین اشتباه هم نمیگه اگه کاری که تو کردی رو شوهرت میکرد شما ناراحت  نمیشدی؟ همین که قهر کردی و بعدم طلاها رو برداشتی بردی کارت واقعا زشت بوده .اگه خانمی میکردی و با لحن محترمانه به همسرت  گله میکردی شاید الان اون پشیمون بود خانم !! .  اگه رفتارت با همسرت مثل رفتارت  تو تاپیک بوده واقعا خیلی زشته 

شاید شوهر شما با این آقا فرق‌ داره چرا فک میکنید همه مردان مثل همن‌ یا همه با ی روش‌ خام‌ میشن.شاید ...

منم گفتم بره صوتارو گوش بده چون اونجا راجب شوهر بی درک و نفهمم راهکار داده بازم اگ این اقا اوکی نشد دیگه خانم تصمیم نهایی بگیره 

البته الانم اگ ادامه زندگیرو میخواد گفتم اینکارارو کنه ها 

یه وقت سو تفاهم‌نشه

شوهرش سرکاره بعدشم نمیتونه به عنوان همراه مریض بره داخل بخش زنان

زن گی خودت مهمتره

وقتی مادرت هست وقتی خواهر شوهر یا مادر شوهر داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ایها ناسسسسس😂

این شوهر ادم نیس به مادر زنش گفته سگگ

بحث چیو میکنیددد؟؟؟؟

این نه تنها لایق طلاقه

حتی لایق یه کتک مفصله که بره تو کما

یه عده ارزش مادر و خواهری اصلا براسون معنا نداره.

بله الویتت اول همسره کدوم همسر؟همسری که خوب باشه نه همسری که جلاده

پدرم میگ طلاق بگسر راحت بشی ازشولی من میترسم از بعد طلاق

اره چون پدرت عصبیه و از اون حرصی 

ولی همین پدرت دورپز بعد میگه اگه عقل داشتی زندگیت رو جمع می‌کردی و شروع میکنن نیش وکنایه

تا دیر نشده برگرد بزار فکر کنه رفتی برا مواظبت از خواهرت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
زن گی خودت مهمترهوقتی مادرت هست وقتی خواهر شوهر یا مادر شوهر داره

مامانم که پاش درد میکنه نمیتونه تکون بخوره

مادر و خواهرشورسم لابد نیومدن ک ب من گفتن بیا

اخرشم ک بستری نشد تو خونست و معلوم نیست کی خوب بشه

اره چون پدرت عصبیه و از اون حرصی ولی همین پدرت دورپز بعد میگه اگه عقل داشتی زندگیت رو جمع می‌کردی و ...

امروز صبح اومده دعوا راه انداخته و هزارجور فوش داده

اگ میرفتم پیش خواهرم دیگ هزارجور انگم بهم میزد خونه مامانم بودمو اینکارارو کرده

چرا تو اینقدر جبهه میگیری مثل بچه کوچولو ها؟ اون کاربر همچین اشتباه هم نمیگه اگه کاری که تو کردی رو ...

اگ کاراییه که شوهرم کرده بود  و حرفاییه زده بودو من میکردم الان سرمو بریده بود....