جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینایی ک الان میگن زندگیتو اشوب کردی واسه یکی دیگه یا طرف بره بیمارستان خصوصی وفلانو فلان شوهراشون جرات نداره بهشون چپ نگاه کنه اینجا شدن مقید زندگی
دوستان ازدواج یه توافق دو طرفست ک من کنار تو زندگی میکنم تا از وجود هم یادبگیریم و عشق بورزیم حالا اگه یه اتفاقی واسه خانواده یکی افتاد چه ایرادی داره ک بقیه کمک کنن پس انسانیت چی میشه طرف میره مراقب همسایش میشه بعد ایشون نره واسه خاهرش
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
نه باید سیاست یاد بگیرن.مظلوم نباشن مقتدر باشن، اما یه زن مقتدر....زنونه اقتدار داشته باشند....حالا ...
بله،زن قوی کسی بهش زور نمیگه،ولی قهر نشون دهنده ضعفه،باید همیشه بدونن که خانواده پشت ادمه،و ترس قهر رفتن باشه،من از اول به همسرم گفتم،اگه روزی قهر رفتم،بدون که هیچچچ برگشتی توش نیست،وحتی دیگه زنگم تزن،بخاطر همین ترس قهرم داره،من اگه بحثی بشه،معمولا میرم هوا خوری تا از سرم بپره،مگر اینکه اون بره،کلا دوس ندارم تو همون جو باشم،چون تو عصبانیت ممکنه هرچیزی بگیم،ولی رنگ از رخش میپره تا نیبینه لباس میپوشم که کجا،میگم نترس،دارم میرم قدم بزنم،بازم گاهی ببینه خیلی عصبانیم،میگه بیا میرسونمت تا یه جایی،
اینایی ک الان میگن زندگیتو اشوب کردی واسه یکی دیگه یا طرف بره بیمارستان خصوصی وفلانو فلان شوهراشون ج ...
والا انگار باید فقط زن بگه چشم ارباب شما هرچی بگی
هر طور بخواد هر مدلی با هر لحنی حرف میزنه اون وقت زن باید هی روش یاد بگیره با کدوم لحن چطور باشه
والا زندگی دو طرفس
اینو شوهر منم متاسفانه نفهمید
اگه اکثر مردا متوجه شن خیلی زندگیا راحته نیاز به فرمول نداره