عقاب198 مدیر عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 648 عنوان قد خواهرم خیلی کوتاست بیایین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 35 پست ۱۵ سالشه ورزش خوبه انجام بده؟قدش ۱۵۷ نگین زیاده فلانه والا قد کل رفیقاش بلنده این درو زمونه هم همچی ب قده ی برنامه ورزشی بود مال رشد قد بود اون تاثیر داره ۱۵ سالشه کلاس نهم کلاس ششم پریود شده چشام #میدید! اما قلبم باور #نمیکرد:) دیروز | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_بلا عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1067 اره منم داداشم قد بلنده اینقد گفت دوست ندارم مثل شماها لنگ دراز بگیرم😀ی کوچلو ظریف میخوام حداکثر۱۵۰ ... قد بلند والا خوبه اما سلیقه ای هست من نوجوون بودم برام مهم بود الان میبینم قد تاثیری رو روابط اجتماعی نداره همه هم بهم احترام میزارن . شوهرمم که دوسم داره همین بسمه😄
zibaroooooo عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 803 پسر منم کلاس نهم هست هم قد خواهر شما .ولی توی کلاس جز قدکوتاهاس ولی خیالم راحته چون زیر نظر دکتر غدد ... اگه تهران هستید میشه اسم و آدرس دکتر رو بهم بگی؟چون دخترم کلاس ششمه نسبت به دوستاش قدش خیلی کوتاهه
ملانیا۹۳ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2592 قد بلند والا خوبه اما سلیقه ای هست من نوجوون بودم برام مهم بود الان میبینم قد تاثیری رو روابط اجتماع ... عزیزم😀خیلی خوبه چقد شما فکرت بروز هست
ملانیا۹۳ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2592 اگه تهران هستید میشه اسم و آدرس دکتر رو بهم بگی؟چون دخترم کلاس ششمه نسبت به دوستاش قدش خیلی کوتاهه ن خوزستانمولی اینجا سرچ کنید خیلی اسم دکترغدد معرفی کردن .یا گوگل سرچ کنید دکترغدد برای قد نی نی سایت
سحر_بلا عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1067 عزیزم😀خیلی خوبه چقد شما فکرت بروز هست فدات عزیزم ممنونم 😁🥰♥️