2777
2789
عنوان

ترشح بعد غسل

75 بازدید | 4 پست

خانما شرمنده اما راهنمایی میخام 

من این ماه بعد پریودی تا میرم حموم غسل میدم میام بیرون بعد چن ساعت ک میرم دستشویی ترشح قهوه ای کمرنگ میاد بعد تمام 

بعد دوباره میرم غسل میدم میام بااااز 

انگار لج کرده بدنم بدون غسل بمونم 😐

الان ۱۵ روزه اسیر شدم 

اینم بگم سنم ۲۰

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
دیگه نیاز به غسل نیست. استحاضه خفیف هست.

جدی میگی یعنی نیاز نیست 

احساس میکنم کثیفم و حتی دلم ب دعا کردن نمیاد تا غسل نکنم

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی میگی یعنی نیاز نیست احساس میکنم کثیفم و حتی دلم ب دعا کردن نمیاد تا غسل نکنم

ی سرچ در مورد استحاضه قلیله بکن. تو این سرما هی بری غسل کنی مریض میشی. احکام اسلام همه ساده هستن

ی سرچ در مورد استحاضه قلیله بکن. تو این سرما هی بری غسل کنی مریض میشی. احکام اسلام همه ساده هستن

فداتشم مرسی