2777
2789
عنوان

مدل بالاترین ماشین عمرمو عصری سوار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3132 بازدید | 165 پست
انشالله که اختلاف طبقاتی تون زیاد نباشه با این صحبت ها وگرنه خیلی بد میشه ...

نه خداروشکر زیاد نیست 

خودم ۲۰۷دارم 

پدرم ماکسیما 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
نه خداروشکر زیاد نیست خودم ۲۰۷دارم پدرم ماکسیما

مدل ماشین منظورم نبود کلا اختلاف طبقاتی منظورم بود گل😅

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدل ماشین منظورم نبود کلا اختلاف طبقاتی منظورم بود گل😅

میدونم عزیزم 

با مدل ماشنی برات مثال زدم که اختلاف طبقاتیمون خیلی نیس

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
شوهر لامصبمممممم اسم خودشو گذاشته😂😂بعد هرکسی میاد ی ساعت نگا میکنه انگار خیلیی عجیبه میشینم تو ماش ...

خب چرا اسمشو تغییر نمیدی

من این ترفند رو از دوست پسرم یاد گرفتم  آیدیش رو ایمیل خودش گذاشته بود که dr داشت

میدونم عزیزم با مدل ماشنی برات مثال زدم که اختلاف طبقاتیمون خیلی نیس

خب خداروشکر

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

خب مثلا اینکه اولین بارته سوار یه ماشین چینی شدی و حس مدل بالا بودن بهت دست داده شاید برا خودت جذاب ...

عزیزم همین ماشین چینی که میگید دوونیم سه تومن قیمتشه.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
من یه خواستگارداشتم تبریزی بود ولی ساکن تهران راننده شخصی داشت یکی ازماشیناش پورش بود اومده بود دیدا ...

چراااا باهاش ازدواج نکردی خبببب

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
خب چرا اسمشو تغییر نمیدیمن این ترفند رو از دوست پسرم یاد گرفتم آیدیش رو ایمیل خودش گذاشته بود که dr ...

خب خودش از قصد گذاشته دیگ میگ باید همه فکر کنن مرد هستی و کسی ب چشم دختر نیاد سوارت کنه😤میخووورن منو عه🫤🤣