2777
2789
عنوان

شوهرتون میزاره لیزر انجام بدید

1294 بازدید | 64 پست

من ی سری ب نامزدم گفتم

گفت نمیزارم خوشم نمیاد 

اینقد بی غیرت نیستم ک بزارم بری جلو یکی دیگه لخت شی😐

بابای خودم کاری ب این مسائل نداره اصلا 

نامزدمم زیاد حساس نیس کاری ب دراوردن چادر و شال و اینا نداره میگه میخوای در بیاری در بیار

ولی در برابر این موضوع خیلی جبهه گرفت و مقاومت کرد

الان جو گرفتش فاز غیرتیا رو گرفته؟

یا ممکنه بعدا هم نزاره؟

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

میزاره

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چیزی رو لازم نیست ازشون اجازه بگیرین

همین میشه که هوا برشون میداره فک میکنن کسی هستن که حتی اجازه ی تن و بدن خودتونم ازتون میگیرن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اصلا این کارها ب همسرم ارتباطی نداره کاملا زنانه هست و ب خودم مربوط میشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مشکلی نداره با لیزر رفتنم خداروشکر 😬

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛