2777
2789
عنوان

میدونم قراره گارد بگیرین متاهلا

143 بازدید | 14 پست

ولی میخام یه حقیقتی بگم بهتون هرچی کثافت کاری و خیانته حداقل 80 درصدش زیر سر مردای متاهل هست به چشم بار ها و بار ها دیدم چه عاشق و معشوق هایی خیانت می‌کنن واقعا دلم برای هم جنس های خودم میسوزه حتی کسایی که اصلا فکر شونو هم نمی کنید من به این باور رسیدم سرسخت ترین مردها هم سست میشن در برابر یک زن چون حتی یه چت با یه زن دیگه چندین برابر از همسرشپن براشون لذت بخش تره من واقعا توی اطرافیان و..شاهد این چیزای ناراحت کننده بودم ای کاش همجنس هام یکم بیشتر مواظب باشن همیشه درحدی داشته باشین که یه روزی خوردین به بن بست به اجبار با فردی که تک تک سلول های بدن تون از متنفره نمونید🫡❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقت پیش یه مقاله میخوندم که مقاله یه روانشناس ایتالیایی بود و اون هم دقیقا میگفت 80 درصد خیانت ه ...

دقیقا من چیزایی دیدم به چشم خودم که میترسم به ازدواج فکر کنم حتی.

امیدوارم قدردان زحماتت باشع

تو 13سال زندگی مشترک از عشق و محبت و رفاه مالی هیچی برام کم نذاشته.میدونم خیلی دوسم داره اگه یه روز باهاش سرد باشم اونم مثل من عذاب میکشه و حالش گرفته هست ولی قبلا بارها پیش اومده که وارد چت با یه زن دیگه شده انگار خوشش میاد که بقیه ازش تعریف کنن ولی تو همون تایم کوتاه اصلا رابطش باهام سرد نبوده و فقط چون رو گوشیش حساس شده من متوجه این قضیه شدم فوری هم انکار میکنه و کات میکنه با طرف.این ضعفش باعث تردید من از آینده باهاش شده

تو 13سال زندگی مشترک از عشق و محبت و رفاه مالی هیچی برام کم نذاشته.میدونم خیلی دوسم داره اگه یه روز ...

نمیخام چیزی بگم که  باعث بشه دلسرد بشی امیدوارم که سرش بخوره به سنگ درست شه

نمیخام چیزی بگم که باعث بشه دلسرد بشی امیدوارم که سرش بخوره به سنگ درست شه

از اولین باری که متوجه این قضیه شدم دو سال میگذره و اون روز چنان عذابی کشیدم که انگار واقعا خبر مرگش رو بهم داده بودن و دیگه هیچ وقت آدم سابق نشدم خیلی دوسش دارم ولی سعی میکنم اولویت خودم باشم شاید واقعا مستحق این تلنگر بودم که به خودم بیام.

از اولین باری که متوجه این قضیه شدم دو سال میگذره و اون روز چنان عذابی کشیدم که انگار واقعا خبر مرگش ...

متوجهم چی میگی همیشه صدتو برای کسی نزار حتی شوهرت که خیلی دوسش داری سعی کن همیشه یه سرمایه ایده ال برای خودت داشته باشی به زن تو ایران با این شرایط واقعا تحمل خیانت و طلاق با دستو بال خالی براش خیلی سخته من خودم مجردم ولی چیزایی که دیدمو دارم میکم متوجهی چی میگم 

متوجهم چی میگی همیشه صدتو برای کسی نزار حتی شوهرت که خیلی دوسش داری سعی کن همیشه یه سرمایه ایده ال ب ...

من شاغلم و مشکل مالی اصلا ندارم.چن روز دیگه میخواد برام ماشین میلیاردی هم بخره.ولی من خودشو میخوام با خیال آسوده 

این عدم اعتماد تا همیشه با منه و بزرگترین کمبود زندگیمه.