2777
2789
عنوان

مادرا کم زخم زبون بزنین لطفا

134 بازدید | 19 پست

من بچه ام اوتیسم طیف خفیفش. مامانم راه به راه بهش میگه استثنائی روانی . یا بهش میگه اجنه. نکنین اینکارو زشته . اون وقت نوه های دیگه ش خانم اقا می‌کنه درصورتی که فوق العاده فضولم هستن. به خودش ابزار ناراحتی خاصی نمیکنم چون فایده نداره به عصبانیت داد و بیداد میزنه. الانم خودش حرف بیراه به بچه زد. از منم قهر کرده. 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

به مادرت‌گفتی بچت اتیسم داره؟ 

برو بهش بگو بچم سالمه اون دکتر قبلیه تشخیص اش اشتباه بوده الکی بچم‌زجر دادم‌ این مدت 

ببین اگه تو هم عزیز نشد 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارتباط و قط کن میخوام صد سال نباشه همچین مادری که بجای سنگ صبور زخم زبون بزنه

دلم نمیاد به خدا چیزی هم بهش بگم . پنج روز اومدم دلم واشه. تو شهر غریبیم آخه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
به مادرت‌گفتی بچت اتیسم داره؟ برو بهش بگو بچم سالمه اون دکتر قبلیه تشخیص اش اشتباه بوده الکی بچم‌زجر ...

نگفتم . قبول نمیکنه بگمم . میگه تو تلویزیون دیدم مثل این بودن 

نگفتم . قبول نمیکنه بگمم . میگه تو تلویزیون دیدم مثل این بودن

بگو تلویزیون خیلی بیخود کرده تو بهتر میدونی یا دکتر یه باره برو بشین جای دکترا 

کلا بزن حاشا نذار بدونه واقعیت رو 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بگو تلویزیون خیلی بیخود کرده تو بهتر میدونی یا دکتر یه باره برو بشین جای دکترا کلا بزن حاشا نذار بدو ...

دیگه فایده نداره . کلا چون حرف نمیزنه زیاد یا جیشش باید پوشک کنیم هنوز خیلی دست پایین میگیرتش. تحقیر زیاد می‌کنه .  درصورتی که بچه ی بااستعدادیه ولی خوشش نمیاد کلا. از خونه ی مادرشوهرم میارمش میگه مگه دلم تنگ بود که اومدی میموندی همونجا حالت مسخره و خنده خیلی بده

دلم نمیاد به خدا چیزی هم بهش بگم . پنج روز اومدم دلم واشه. تو شهر غریبیم آخه

دلت بیاد عزیزم من از اینجا واقعا دارم حرص میخورم و ناراحتم مادره عزیزه ولی بچه از وجوده ادمه سخته مادره خودت بخواد درد بشه روبقیه دردا

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
دلت بیاد عزیزم من از اینجا واقعا دارم حرص میخورم و ناراحتم مادره عزیزه ولی بچه از وجوده ادمه سخته ما ...

سخته . ولی کلی هوار میزنه سرم اعصابم نمی‌کشه 

سخته . ولی کلی هوار میزنه سرم اعصابم نمی‌کشه

خودازاری داری مگه دختر برگرد خونه خودت ارزشت سرجاشه 

خودازاری داری مگه دختر برگرد خونه خودت ارزشت سرجاشه

دوشنبه ان شالله میرم ولی قرار مامانم بیاد🥲 چون اونجا خیلی تنهام گفتیم بیاد جالب شوهرم بدتر اصرار داره بیاد 

دوشنبه ان شالله میرم ولی قرار مامانم بیاد🥲 چون اونجا خیلی تنهام گفتیم بیاد جالب شوهرم بدتر اصرار دا ...

خیلی عجیبیه چی بگم عزیزم یک بار جدی حرفتو بهش بزن اگه جواب نداد بنظرم ب مدت کلا ارتباط تو کم کن ببین چ ری اکشنی داره

خیلی عجیبیه چی بگم عزیزم یک بار جدی حرفتو بهش بزن اگه جواب نداد بنظرم ب مدت کلا ارتباط تو کم کن ببین ...

ممنونم عزیزدلم ♥️♥️♥️🙏🙏 باشه امتحان میکنم 

عزیزی❤️❤️

😘♥️