2777
2789

خانما کسی بوده ضخامت رحمش بالا باشه باردار باشه ؟

خدایاااااا شکرت ❤️❤️❤️ خدا ی مهربانم تو بخشنده ای خدایاشکرت برای هر چی که تو زندگیم دادی هر لحظه شکر گذار تو هستم مهرباننننننننننن ترییییییننننن مهربانانننننننن❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند؟

نگفت گفت بالاس باید پروژسترون بزنی

خدایاااااا شکرت ❤️❤️❤️ خدا ی مهربانم تو بخشنده ای خدایاشکرت برای هر چی که تو زندگیم دادی هر لحظه شکر گذار تو هستم مهرباننننننننننن ترییییییننننن مهربانانننننننن❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨✨😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍
فکر کنم باید عمل کنی

آخه گفت بخاطر اینکه ی ماه پریود نشدی 

تو برگه سونو ننوشته؟؟ اره چون اون آندومتر باید ریزش می‌کرده و پریود می‌شدین برا همین ضخیم شده...آزما ...

والا دکتر زنانم تو مطب خودش سونو داشت ننوشت گفت بالاس گفتم چرا آدم ضخامت میگیره گفت چون پریود نشدی 

والا دکتر زنانم تو مطب خودش سونو داشت ننوشت گفت بالاس گفتم چرا آدم ضخامت میگیره گفت چون پریود نشدی

خب پس نگران نباش...اگه عددش رو می‌دونستی بهت میگفتم ک زیاده یا نه...ضخامت آندومتر از یه عددی ب بعد خطرناکه و نیاز ب بررسی بیشتر داره...ولی وقتی دکتر گفته علتش پریود نشدنه یعنی تو فاز ریسک نیس و دلیلش همون پریود نشدنه

خب پس نگران نباش...اگه عددش رو می‌دونستی بهت میگفتم ک زیاده یا نه...ضخامت آندومتر از یه عددی ب بعد خ ...

اره چون پیش این دکترم ی ماه پیش سونو شدم گفت همچین نرماله