2777
2789
عنوان

گندی که امسال پزشکی به بار اورد

250 بازدید | 23 پست

نتیجه پذیرش با رتبه ۲۰ هزار پزشکی و سهمیه لطمه ای به این کشور خواهد زد که اون سرش نا پیدا به چشم خودم دیدمممممم تو دانشجو ها پزشکی 

واقعا امیدوارم بشه جمع کرد این گندو و حق به کسایی برسه که واقعا استعداد و توانایشو دارن و تلاش کردن براش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی میشه مگه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
من فقط میترسم اینطور که صحبتش شده عمومی بیاد توی کنکور و نهایی برداشته بشه...تاثیر سهمیه چند برابر م ...

ترسیدن هم داره بخدا 

خدا رحممون کنه با این وضع و دکترا ایندمون

ایران کجاش درسته که اینش درست باشه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

چی میشه مگه

فاجعه انسانی

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

اینکه پس فردا شاهد کلی دکتر و کادر درمان بی سواد خواهیم بود که جون مردمو بع خطر میندازن

افزایش خطاهای پزشکی...آمار مرگ و میر بالا

دکتر های بی سوادی که با کمک سرچ گوگل نسخه مینویسن...

خدا رحم کنه بهمون

از فاجعه فراتر

چون بابام پزشکه کاملا میفهمم👌👌👌فراتر از فاجعه زامبی میومد کمتر اسیب داشت

بله وای بخدا انقدر عصبی هستم که خدا میذونه

و از اون طرف یک عالمه جوون با استعداده بیکاره پشت کنکوری که دچار انواع مشکلات روانی میشن...

تموم استعداد هاشون و جوونی شوند فدای این کنکور شد که آخر آقازاده ها و نسل سمپاد و سهمیه بیاد جای حق رو بگیره:)

عدالت؟!نوچ از عدل خبری نیست/

واقعا قبول دارم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن