2777
2789
عنوان

شما جا من بودین چکار میکردین

148 بازدید | 27 پست

سلام .. شوهرم بیکاره شبا تا صبح بیداره روزا هم تا بعدازظهر خوابه بیدار میشه میزنه بیرون با رفیقاش میرن دور دور تا آخره شب پدرمو دراورده موندم چکارش کنم ... از ی طرفم طلاهای عروسبمو پدرشوهرم خریده بود بعد عروسی نقشه کشید به بهونه قرض ازم گرفتشون هنوزم بعده چتد سال پس نداده . بابامم ی تک و گوشواره واسم گرفته بود اونارم بی عقلی کردم قرض دادم به داداشم .. داداشمم خورد خورد بهم پس داد ولی چون بابام نداشت جهیزیه بگیره من ی سری از وسایل جهیزیه رو خودم قسطی آوردم اون پولارم میدادم به جا قسط وسایل .... الانم به شوهرم میگم کار کن میگه طلاهارو بردی دادی به بقیه من با چی شروع کنم ...خیلی پشیمونم طلاهارو به پدر شوهرم دادم ولی الان میگ ندارم دبگ آرزوی مرگ میکنم از دست این وضعیت ...بهش میگم حداقل وسایل خیاطی رو واسم جور کن برم کلاس میگه طلاهاتو از داداشت پس بگیر بده وسایل خیاطی بگیر وای موندم چه غلطی بکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا فکر میکنید زندگی خاله بازیه و هر کی از راه رسید میتونه شوهر خوبی باشه. اول باید دنبال شغل بودی ن ...

من به اجبار خانواده ازدواج کردم وگرنه ی سر سوزن علاقه به ازدواج نداشتم

تواین گرونی خرج زندگی رو ازکجا میارید یه کف دست پنیر ۵۰ تومن  شش تا تخم مرغ ۳۰ تومنی ظرف ماست کوچولو ۶۵ تومن تره باری هم گرون وای شماها چطوری سیر میشید دوست دارم بدونم اینایی ک شوهرشون بیکارن خوردو خوراک چی میشه 

من خودم کار میکنم شوهرمم کار میکنه بازم گیرمیکنیم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
چرا بله دادی؟ واقعا برام سواله

خانوادم انگار من اضافه بودم تو خونشون همش تو فکره این بودن منو شوهر بدن شوهرمم که از راه رسید گفتن به به چه چه پدرش پولداره نگفتن باباش داره مگه میده به پسرش

تواین گرونی خرج زندگی رو ازکجا میارید یه کف دست پنیر ۵۰ تومن شش تا تخم مرغ ۳۰ تومنی ظرف ماست کوچولو ...

واحد بالایی پدر شوهرم زندگی میکنیم هرچی بخوایم مادر شوهرم از مغازه میاره واسه همینه شوهرمم به فکر نیست 

خانوادم انگار من اضافه بودم تو خونشون همش تو فکره این بودن منو شوهر بدن شوهرمم که از راه رسید گفتن ب ...

باید با تهدید هم شده میگفتی زن آدم بیکار نميشم.من جات باشم پا میشم میرم خونه بابام میگم اینم دامادتون. همین مونده بری چرخ بخری کار کنی خرج تن لشو بدی

تواین گرونی خرج زندگی رو ازکجا میارید یه کف دست پنیر ۵۰ تومن شش تا تخم مرغ ۳۰ تومنی ظرف ماست کوچولو ...

اگه پدر شوهرم ابنا نبودن از گرسنگی میمردیم والا از دسته این شوهر که نمیزاره منم کار کنم