یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تهران بشدت هواسرشده...ازاینورم که انرژی کم...اتفاقاآلودگی هواامروزخوب بودتومنطقه ی ما...به جزمنطقه ۶الباقی مناطق نارنجی وسبزشدن...
بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤
والا ما ک پول دادیم برا مدرسه زورمون میاد ناحقیه الکی هی تعطیل میکنن
تهرانبد؟
تهران که همیشه تعطیله
قبلاً برای آلودگی بود
الان گاز و برق هم اضافه شده متاسفانه
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
زمان ما تازه تهران برف میومد درست حسابی ولی تعطیل نمیشدیم
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
اره واقعا ما تا وقتی ک تا کمر تو برف نبودیم تعطیلی خبری نبود چ شانسی داشتیمما حتی تعطیل رسمی ها هم ...
اره دقیقا
یادمه شب برف بود همش شبکه خبر نگاه میکردیم که ببینیم تعطیله یا نه
حتی صبح تا دم آخر من دونه دونه زیرنویس هارو میخوندم تا مطمعن شم تعطیل نیست🥲خدایی خوش میگذشت
بچهای الان اصلا مدرسه نمیرن