2777
2789
عنوان

تجربه نزدیک به مرگ داشتم

167 بازدید | 18 پست

خانمها من تو دوهفته اخیر سعی کردم با ضمیر ناخودآگاهم ارتباط بگیرم بعد یه سری کارها کردم ولی خب موفق نشدم، شاید ربطی نداشته باشه ولی تو هفته اخیر دو سه بار بعد خوابیدنم روحم از بدنم خارج میشه و خودمو از بالای سقف میبینم ، میرم توی حیاطمون همه جا رو میتونم ببینم، دیشب بعد خوابیدنم رفتم بالای حلب خونمون دیدم دوتا گربه مرده افتاده، به همسرم گفتم چون خیلی این هفته با حرفام مغزشو خورده بودم خواست بهم ثابت کنه خواب دیدم و خرافات و ... رفت بالای حلب خونمون در کمال تعجب دید دوتا گربه مرده افتاده ، کسی تجربه ای داشته؟ 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خودتون تعجب نکردید از این اتفاق عجیب؟

چرا تعجب کردم، ولی من کلاس چهارم دبستان که بودم انگشتر مادرم گم شده بود توی خوابم دیدم کجاست و پیداش کردم ، بعد اون جریان دیگه ازین چیزا ندیده بودم

تهش جنون

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

تهش جنون

امضاتو باید بزارن سر در نینی سایت

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

یاخدا

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

اقا یه بار دیگه برات اتفاق افتاد برو ذهن محمد جواد رو بخون بیا به من بگو چه حسی داره

😃