2777
2789

سلام.

اول بگم که ازت تشکر میکنم که وقت گذاشتی و اومدی تاپیک منو بخونی...خوشحال میشم اگه تونستی کمکم بکنی🫂🧿✨

من یک دوستی دارم که مدت طولانیه با هم دوستیم...شیش ماهی میشه وارد یک محیط جدید شدیم و اون الان داره از من فاصله میگیره...حس میکنم رفتارش سرد شده و بی حوصله جوابمو میده...در حد یک کلمه...

قبلا خیلی بهم زنگ میزد و با هم صحبت میکردیم اما الان همش به آدمای جدیدی که توی اون محیط باهاشون آشنا شدیم زنگ میزنه و بیشتر گفت و گو هاش با اوناس...

من ذهنم درگیر شده...نمی‌دونم چرا اما خب اذیتم یک‌ جورایی...

(تیکه تیکه میگم که طولانی نشه و اذیت نشین از خواندنش)

من ذهنم درگیر شده...نمی‌دونم چرا اما خب اذیتم یک‌ جورایی...نمیشه ازش توی اون محیط فاصله بگیرم چون یک حالتیه که همه با هم هستن و خواه ناخواه کنارش قرار میگیرم...

ازش چندین بار پرسیدم که دلیل رفتارت که سرد شدی چیه...همش میگه هیچی دیروز حوصله نداشتم پریروز هم اعصابم خورد بود....الان شیش ماه میگذره و وضعیت همینه...

کاری هم نکردم که بگم خب ناراحت شده لابد...

روزایی که میگه اعصاب ندارم و حوصله ندارم فقط با من اینطوریه و با بقیه اینجوری نیست

خیلی ذهنم درگیر شده و توی کارم تمرکز ندارم

حتی یک نفر و فرستادم ازش غیر مستقیم بپرسه...به طرف هم گفته بود نه چیزی نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ذهنم درگیر شده...نمی‌دونم چرا اما خب اذیتم یک‌ جورایی...نمیشه ازش توی اون محیط فاصله بگیرم چون یک ...

و من از این بابت خیلی ناراحتم 

نمیتونم تمرکز کنم...سعی کردم از حساسیتم کم‌کنم و موفق شدم اما هنوزم یک گوشه های از مغزم درگیر این موضوعه

حق دارین

این حسو خیلیا تجربه کردن بنظرم

ایشونم معلومه خیلی ادم مودی ای هستش که این رفتارو داره

و خیلی سمی چون ذهن شمارو درگیر کرده

بنظرم ارتباططو باهاش کمرنگ کن شمام و با بقیه هم درحد سلام و احوال پرسی گرم باش

غیر از این باشه اسیب میبینی:)

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق داریناین حسو خیلیا تجربه کردن بنظرمایشونم معلومه خیلی ادم مودی ای هستش که این رفتارو دارهو خیلی س ...

درسته خیلی مودی هست...یک روزخیلی خوب حرف میزنم و روز بعد اهمیت نمیده به هیچ چیز...

دارم رابطمو کمرنگ میکنم و امیدوارم موفق بشم

ممنونم ازت که وقت گذاشتی واسم🤍🧿

با ارزشه...برای آرامش روح و روانت حمد میخونم:)

درسته خیلی مودی هست...یک روزخیلی خوب حرف میزنم و روز بعد اهمیت نمیده به هیچ چیز...دارم رابطمو کمرنگ ...

اره حتما کار درستی میکنی خودت راحت میشی

وایی ممنونم خیلی طف میکنی❤️

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40