2777
2789
عنوان

اجاره مستاجر رو میخوایم بکنیم 1️⃣6️⃣ میلیون خوبه بنظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 96 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا تاپیک زدی .نظرخاستی دیگه کاربرا نظرشون ب قیمت کمتره حالا نمیخای گوش بدی نده چرا ناراحت میشی

حق داره عصبانی بشه چون اغرادی دارن نظر میدن که اصلا سر رشته ندارن از قیمتا و محله ها و اومدن بقصد تخریب صاحبخونه فقط

خب چرا تاپیک زدی .نظرخاستی دیگه کاربرا نظرشون ب قیمت کمتره حالا نمیخای گوش بدی نده چرا ناراحت میشی

خب من طرف حقم چرا همشون یه طرفه به قاضی میرن؟

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

خب من طرف حقم چرا همشون یه طرفه به قاضی میرن؟

داره قیمت زیرپله کوچیک نمور میده ملکشو چی میگه گرون؟! پیدا کن دیوار نود متری با این قیمت نارمک اسکرین بگیر برامون خب اینقدر حقی

داره قیمت زیرپله کوچیک نمور میده ملکشو چی میگه گرون؟! پیدا کن دیوار نود متری با این قیمت نارمک اسکری ...

چی 😐؟

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

چی 😐؟

دارم میگم پاری مفت میدی این متراژو یعنی. الان زیرپله کوچیک و نم زده رو این مبلغ میدن. بهش گفتم بره سرچ بزنه دیوار پیدا کرد نود متری تو نارمک با این مباغ تو بیاد نشون بده ... رفت که رفت با برفت سال دیگه

در تهران عادیه این امر

نمیفهمم چرا اینکار میکنن خب بجا اجاره دادن بشین خونه خودت 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

نارمکی بالاشهر نیست والله شرق تهران گلم مثل اینکه نمیدونی بالاشهر کجاست اگر همه مثل شما فکر کنن که ف ...

عزیزم بالاشهر نیست ولی همون جا الان آپارتمان متری ۱۵۰ میلیونه به بالا

نمیفهمم چرا اینکار میکنن خب بجا اجاره دادن بشین خونه خودت

دلایل زیاد داره

گاهی خودشون میرن کوچیکتر بزرگ رو اجاره میدن سود کنن

گاهی بخاطر شغل و نزدیکی به پدرمادر یا مدرسه خاص

گاهی بخاطر دور بودن از محل خودشون از بس که مردم فضولی میکنن وقتی شناس و قدیمی محله باشی میخوان جایی باشن کسی نشناسه 

و دلالیل دیگر که درین مقال نمیگنجد