2777
2789
عنوان

هنگیدم😑جنین رفیقت انتقال بدن بهت و بعد نه ماه بدی بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 19 پست
ن دیگه این میشه رحم اجاره ای. اون دوسته مادر بیولوژیکی بچه نیست که. بهش چرا حس پیدا کنه

من که حامله نبودم تا حالا😂

ولی میگن حس مادرانه از همون نه ماه حاملگی که شکل میگیره

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
حالا من چیزی که برام سوال شده اینه که متین اسلیومعدهکرده....دوست من اسلیو کرده دکتر گفته تا یک سال ن ...

پس حتما سناریوس 

بعدش هم بگن شرایطشو نداشته 

کلی ویو

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون بچه بزرگ شه قطعا میفهمه اسیب نمیبینه یعنی؟

نه چرت باید آسیب ببینه.

ژنش که برای پدر و مادر خودشه و درواقع بچه‌ی پدر و مادرشه فقط اون ۹ ماه تو شکم یکی دیگه رشد کرده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اون بچه بزرگ شه قطعا میفهمه اسیب نمیبینه یعنی؟

ن گلم تو خیلی سخت گیری تو این مملکت هزار تا رحم اجاره ای و اهدای اسپرم و جنین به صورت قانونی و شرعی انجام میشه بچه بزرگ بشه قرار نیست بهش بگن ک حتی بگنم بد نیست ک..

چون توی اجاره ای تخمک و اسپرم مال مامان بابای واقعیشه از تو خیابون ک پیداش نکردن گلی

الان ب من بگن تو توی شکم ی نفر دیگه رشد کردی چ اشکالی داره؟ مهم اینه ک مامان واقعیم الان جلومه😐