2777
2789

یه عمر که جلو چشته 

ممکنه بهش حس پیدا کنی 

بعدش هم اندامتو نابود میکنی 

موندم شوهره چجوری راضی شده

طرف انقد پول داره که بتونه به راحتی یه نفر پیدا کنه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غریبه برای آدم دردسر درست می کنه.

حتما به خاطر انسانی بودنش قبول کرده کمک کنه.

کمک خیلی بزرگی به اون خانواده می کنه که هیچوقت فراموش نمی کنن.

وقتی خودش راضیه بقیه چرا باید تعجب کنن؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

فضول نباش به تو ربطی نداره

فضولی نیس 

فضولی یعنی خودت سر ته همه چیو در بیاری 

وقتی خودشون جار زدن فضول بودن من کجاشه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
من حس میکنم فیلمشونه برای فالوور گرفتن. اخه متین قبلا پیکرتراشی هم کرده بارداری ریسکه براش. نهایت می ...

من تازه دیدمشون 

تو کامنتا خوندم خودشم سقط داشته 

فضولی نیس فضولی یعنی خودت سر ته همه چیو در بیاری وقتی خودشون جار زدن فضول بودن من کجاشه

حالا من چیزی که برام سوال شده اینه که متین اسلیومعده

کرده....دوست من اسلیو کرده دکتر گفته تا یک سال نباید باردار بشی...چجوری متین میخواد حامله بشه

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
غریبه برای آدم دردسر درست می کنه.حتما به خاطر انسانی بودنش قبول کرده کمک کنه.کمک خیلی بزرگی به اون خ ...

اون بچه بزرگ شه قطعا میفهمه 

اسیب نمیبینه یعنی؟