2777
2789

میگفتی آنجلینا باس قازینا بابا

اونجا مستخدم جدا داره اون کارا مربوط به تو نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جرررررر یادمه یه بار رفتم مصاحبه

تقریبا سر همه چی به تفاهم رسیدیم

بعد گفت من از ادم مغرور خوشم نمیاد 

گفتم از چه لحاظ؟

گفت حالا مثلا ادم وقتی داره میر خودش رو مرتب میکنه یه دستی هم به میز من بکشه 🤣🤣🤣🤣🤣

اونجا بود که فهمیدم از ای استخدام و جاب ویژن کار واسه من درنمیاد

رفتم ارشد 😁

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

نه اصلا قبول نکن. وظیفه‌ی حسابدار نظافت نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

حدودا ۱ سال و خرده ای پیش، دنبال شغل دوم بودم، گفتم اینجوری، زودتر ماشین و چیزایی که میخوام و میخرم، خلاصه یه جا رفتم واسه حسابداری، بعد یکم که گذشت، چند نفر اومدن، آقاهه بهم گفت بیزحمت برای خودتون که چایی میریزین، یه چندتام واسه مهمونای من بریزین...😐😐

یعنی اگر آتیشش میزدمم، آروم نمیشدم.

خلاصه، بعد اون روز، کلا فکر شغل دوم و گذاشتم کنار.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

🤔خیلی جاها اینطورن

مثلا فروشنده ها اکثرا خودشون نظافت میکنن ولی من که فروشندگی میکردم میگفتن خودمون انجام میدیم یا بده نظافتچی پاساژ تمیز کنه پولشو بده

الان یه انبار دستمه به میز خودمم گیر میدن😐من خیلی بدم میاد بار اول که گفت میزتو دستمال بکش خیلی بهم برخورد چون اونجا زود به زود هم کثیف میشه یه جور با طعنه گفت انگار من کثیفم بحثمون شد و دیگه هم تکرار نکرد 

ولی بنظرم لحن طرف مهمه و اینکه کلا ببینی چطوره می ارزه یا نه

اخرش که جی😑

من از طرف استادم رفتم سرکار 

دیگه از این خبرا نیست اونجا

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)