2777
2789

۳۰سالمه

اصلا نمیتونم انتخاب کنم بچه ها😭

قدرت انتخابم افتضاحه

آخری پروانه ای

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دومی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

عزیزم😂❤️

اگه عروسکی پسندی دومی خیلی کیوته

اگرم میخای ساده باشه اولی عالیه

میشهلطفا شمام بیاید تاپیک اخر من نظر بدید🥹🫂

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبق تجربه میخوام بهت بگم

اولی کلا جدا میشه فریمش از پشتش بعد یه مدت

سه تا قاب آخرم چون شفاف ان بعد مدتی زرد میشه از چشمت میوفت ان

از نظر مقاومتی و دوام دومی از همه بهتره ولی طرحش خوب نیست یه طرح بهتر پیدا کن

من از یه وبسایتی چند ماه پیش سفارش دادم خیلی راضیم طرحاشم خوبه بخوای میفرستم اونم نگاه کن

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

من بودم دومی قهوه ایی

اونا جنسشون مزخرفه من کرمیشو داشتم لک مینداخت و هرچی میشستم مینداختم تو سفید کننده تمیز نمیشد.جنسش بده

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.