2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اون سوره هایی که داری میخونی که خدا قبول میکنه 

همینا رو نشسته بخون 

تو که وضو نمیگیری

حوصله داری دو ساعت الکی دولا راست شی 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بهرحال حرف زدن با خدا اداب خاص خودش رو داره 

قشنگ وضو بگیرر یه نمازز دلچسب بخون 

مارو هم دعا کن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
وقتی برای خدا میخواید یه کاری رو انجام بدید باید طبق دستورش و درست انجام بدید نباید به بهونه مهربونی ...

ای گفتی.. الان همه کار میکنن بعد یه خدا مهربونه میذارن تنگش.. حل میشه.. 

کاری به حرف کسی نداری پس چرا تاپیک زدی؟ مگه ما خداییم ؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

معلوم که قبول نیست . وضو جزو لاینفک نماز. اگه نماز قبول داری وضوشم پشت بندش میاد دیگه

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘