2777
2789

خواستگار سنتی که واسه بعضیا نیست اصلا، میگی خودم بیام با یکی آشنا بشم اونم شروع میکنه حرفای جنسی و آشغالی زدن اصن معلومه به چشم دسمال کاغذی نگات میکنه، دلم داره میترکه دیگه اونایی که ازدواجتونو‌ کردین دراومدین ازین کثافتدونی خیلی خوشبختین، کاش میشد مرد و راحت شد فقط حس میکنم روحم پاره پاره شده💔

مگه همه باید ازدواج کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چن سالتونه ؟ امیدوارم با یه کیس خیلی خوب ازدواج کنید

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کی گفته راحت شدن ؟ خیلیا از چاله افتادن چاه و از دست شوهراشون خون گریه مکنن ( البته استثنا هم داریم)

شاید مشکلاتی باشه ولی شکلش فرق داره بهتر ازینه واسه پاسخ گویی به غرایز طبیعیت انقد درمونده باشی

امیدوارم خوشبخت شی. برات دعا میکنم

توهم برام دعا کن تا ابد مجرد بمونم و خدا منو از شر حرف مردم حفظ کنه💞❤

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

وا این چ حرفیه بله همه باید دیر و زود وارد بخت و زندکیشون بشن

خوب خیلیا تا آخر عمر ازدواج نمیکنن.........یا ممکنه هیچوقت بچه دار نشن....................نباید زندگی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نباید صرفا به ازدواج فکر کرد..........زندگی روال عادی خودشو داره همچنان

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

ادم تجربه میکنه ادم میبینه یاد میگیره. من سنتی ازدواج نکردم

توو ۲۶ سالگی نامزدمو دیدم و خیلی م راضیم

۳۰ سال سنی نیست. هنوز تلاش کن بیرون برو ادم ببین

حقیقت من اصلا و ابدا با ازدواج سنتی موافق نیستم

شاید مشکلاتی باشه ولی شکلش فرق داره بهتر ازینه واسه پاسخ گویی به غرایز طبیعیت انقد درمونده باشی

منی که الان بیست سالمه این حس و دارم 

میگم خوشبحال متاهلا دهه هفتادیا و شصتیا به خدا راحت ازدواج کردن تو دهه خودشون 

الان فقط سو استفاده کنن پ برن