2777
2789

خواهرم داره جدا میشه از شوهرش ،چون ماشین نداشت و بچه مدرسه ای داشت خانواده اجبارم کردن من ماشینمو قرض دادم خواهرم . 

من راضی نبودم چون طلا داشت میتونست بفروشه ماشین بخره 

ماشین سه ماه زیر پاش بود،  شوهرش که دارن طلاق میگیرن و خواهرم مهریه شو اجرا گذاشته ،چهارشنبه سوری پارسال به خاطر انتقام ماشینو آتش زد. من شکایت کردم از شوهرش ولی هنوز به نتیجه نرسیدم.

خواهرم هم طلاهاشو فروخت و یه ماشین خرید . الان من با خواهرم چکار کنم ؟ احساس میکنم تاوان بچه بازی‌های این دوتا رو چرا من دادم ؟؟ خواهرم هم اصلا به روی خودش نمیاره .و واسش مهم نیس که من ماشینی که با هزار زحمت خریدم به باد رفته.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احساس بدی دارم که از من سو استفاده شده .من رابطه خوبی با خواهرم نداشتم و ندارم و اون با هوچیگری و ناله ماشین منو از زیر پام کشید و این بلا رو سر من اورد. حتی جریمه های ماشین رو هم نداد 

احساس بدی دارم که از من سو استفاده شده .من رابطه خوبی با خواهرم نداشتم و ندارم و اون با هوچیگری و نا ...

باید از همونایی که زورت کردن الان ماشین بخوای 

انقدر بکو که کلافه بشن مثل همون کاری که خواهرت کرد