2777
2789
عنوان

اولین خواستگارم برادر دوستم بود دردسرایی ما دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 73 پست

دیگه خلاصه نشستیم دیدم چندتا خانم اونجان با دوتا بچه مام با مادرش مشغول حرف وخنده بودیم دیدم یکی زد تو بشقابم نگاه کردم دیدم یه پسر بچه اس چهار دست وپا اومده طرف من بشقاب منو بگیره منم یهو خوشم اومد ازش بغلش کردم بوسیدمش یهو دوستم گفت برادرزاده امه 😔😔یهو خنده از لبام رفت وشوکه شدم نگو یه سال برادرش ازدواج کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خاطر اینکه ناراحت نشم دوستم تواین مدت چیزی بهم نگفته که ناراحت نشم خلاصه هر طور بود خودم جم وجور کردم بعد نیم ساعت خداحافظی کردم ولی از خونه اونا تا خونه خومون با پا برگشتم بغض داشتم تو دلم گفتم الهی خوشبخت بشه درسته تواون مدتی که خواستگاری بهم خورد تا رفتم خونشون دانشگاه رفتم وخواستگار داشتم ولی هنوز دلم پیش اون بود چون واقعا دوستش داشتم 

😭😭😭😭

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

حالا دیگه بعد ازاون دوستم چندسری کسایی معرفی میکرد برای خواستگاری ولی همشون سرانجام نمیگرفت دوستم بچه دار شده بود رفتهه بود شهر دیگه دیگه تلفنی ارتباط داشتیم تاآخر یه روز به دوستم گفتم انگار داداشت نفرینم کرده 😂چون بعد اون خواستگارام بی دلیل میرفتن دوستمم گفت نبخدا اتفاقا اونم دوستت داشته ولی قسمت نبود میگفت ای کاش تو عروس ما میشدی منتت داشتیم ولی چه کنیم دوست داشتیم بیایم دوباره خواستگاری ولی داداشم لج کرده 

دیگه خودش رفته خواهر دوستشو انتخاب کرده مام مجبور شدیم ولی پشیمون شدیم بهم نمخوردیم دیگه برادرش دست زنشو میگیره میره شهر دیگه حالا اون دوتا بچه داره ومن هنوز مجردم😂😂

تموم شد 

عزیززززرم 💔 قسمت هم نبودید الان چی شما ازدواج کردی راضی هستی از زندگیت؟برادر دوستتون زندگیش خوبه؟

نه هنوز مجردم میگم بع ازاون به طور عجیبی خواستگارمی بهم میخوره سرانجام نداره