2777
2789
باشه پس ریپلای نزن

معذرت میخام. جواب رو اشتباه برای شما فرستادم . این جواب یه کاربر دیگه بود . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شوهرم همش سرکاره رانندس یا شب میاد صب میره جلو بچه ها اصلا حتی بحث کوچولو هم نداریممنم خیلی سعی میکن ...

حالا داد زدی فک کردی درست میشن🥲

خودم تو خانواده جنگی بزرگ شدم 

مادرم اون زمان نمیدونسته واقعا چیکار کنه

الان سه تا بچه ایم خب به بدترین شکل داریم زندگی میکنیم

هر چیم میشه فقط تقصیر پدر بود و نادونیع مادر

که از اول رنگ آرامشو ندیدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راحت باش عزیزم ببخشید من کمی تند شدم

عزیزم شما گفتی تصمیم دارم ازواج نکنم . چون حال و هوای تاپیک فرار از بچه هست منم گفتم ثبات رای داشته باش ، یعنی پای حرفت وایسا و ازدواج نکن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم شما گفتی تصمیم دارم ازواج نکنم . چون حال و هوای تاپیک فرار از بچه هست منم گفتم ثبات رای داشته ...

نه خیالت راحت منم داشتم باهات شوخی میکردم

من اگه بخوامم نمیتونم 

چون یه گوه هایی توی مجردی خوردم که ازدواج=هست با رفتن حیثیتم

امضات 👏💯👌🌸

خیلیها به خاطر امضام منو فاسد دونستن و مروج فساد . در صورتی که منظور کلی هست .

حتی اگر دیدید دونفر دارن پنهانی غیبت شما میکنن فرار کنین تا نشنوین . به‌نفع خودتونه .