2777
2789
عنوان

شوهرم میگه کاش تو و بچه نبودی

215 بازدید | 16 پست

تاپیک قبل گفتم نه از فشار اقتصادی و نه از هیچی دیگه

میگه کاش نبودی . کاش تو‌ و بچه نبودید 

اوایل میگفت کاش میمردید😳

این تاپیک میزنم یک روز بخونم درد دل هام رو 

خدا ما رو ازش گرفته باشه و به بالاترین درجات من و بچم رو رسونده باشه که یک ثانیه فقط یک ثانیه حسرت دیدن ما به دلش بمونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امید وارم بتونی قوی بمونی و خدا کمکت کنه

شوهر منم اهمیت نمیده ب منو‌بچه  میگه  دوستون دارم و نبودین فلان میشد خدارو‌شکر دارمت ولی بد یکاری رفتاری حرکتی میکنه رسما میگه مهم نیستید برام

بچتو وردار برو هااا چه وضعشه دیگه فلون فلونشم کرده این مردا چشونه تقصیر خودمونه که هی گفتیم هیچ کسو نداریم هیچ جا نداریم کسی پشتمون نیست اگع خودمون هار بودیم متکی به کسی نبودیم الان اینجوری نمیشد شوهر منم میگه پا برو یعنی فقط منتظر اون روزیم که صبرم لب ریز شه 

بچتو وردار برو هااا چه وضعشه دیگه فلون فلونشم کرده این مردا چشونه تقصیر خودمونه که هی گفتیم هیچ کسو ...

باید خودمون رو بسازیم بریم

من فقط منتظرم برم سرکار تو یکی اتاق زندگی کنم

ولی منت این آدم نکشم

از جایی ک خانواده ام پشتم نیستن