2777
2789
عنوان

کسی که داروخونه داره پولدار به حساب میاد درامده اش زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا چه ملاکی بهتر از پول ولی نه کلا به دلم نشسته

وقتی کسی رو بخاطر پولش انتخاب کنی 

مطمئنن توی زندگی اگه ی روز پول نداشت ولش میکنی 

درضمن تو از روی پول انتخابش میگنی یعنی عاشقش نیستی و ممکنه با اون باشی و عاشق یکی دیگه بشی 

حتی اگه ی روز بد اخلاق باشه نمیتونی تحمل کنی جون تو فقط بخاطر پول انتخابش کردی

این ماشینی که گفت اگه مدل بالا باشا حدود ۴تومن پولشا مدل پایین پایین یکونیم ان شاالله که خیره

بله مدل بالاعه عزیزم باباش x4داره قربونت بشم ایشالله خدا به شماهم بهترینارو بده

من خودم ازدواج کردنی رفتیم لباس بگیریم شوهرم یواشکی بهم گفت من پول ندارم سعی کن وسایل قیمت بالا برنداری مارسم داریم پول اشپزخونه باید بده داماد برای روز عروسی که نهار میدیم پای داماده نصفش کلا۵۰۰تومن بود همش به زور ۲۰۰تومن جمع کرد داد واقعا نداشت حتی یه بار بیرون رفتیم چیزی نخرید خودم میدونستم چیزی نداره ولی واقعا طلابود خیلی دوسش داشتم به خاطر اخلاق انسانیتی که داشت ۶سال بانداریش ساختم الان شکر خدا ۲تاماشین داره خونه گرفتیم مغازه گرفته سوله ساخته نمایشگاه مبلمان هم داره منظکر من اینکه گول سرمایه رانخورید فهم شعور انسانیت مهمه طرف پولدار باشه ولی سگ اخلاق یه هزاری ارزش نداره بخدا 

وقتی کسی رو بخاطر پولش انتخاب کنی مطمئنن توی زندگی اگه ی روز پول نداشت ولش میکنی درضمن تو از روی پول ...

برای من پول رفاه مهمه چون تو پولو رفاه بودم برام یکی از اولویت هاس چه ربطی داره لابد ملاک های دیگه اشم بررسی کردم فهیدم به درد هم میخوریم خیلی زشتع که درباره کسی که شناختی ازش ندارین اینجوری حرف میزنین یعنی چی پول نداشته باشه ولش کنم قطعا من این ادمو پسندیدم اون گزینه هیچ ربطی به پول نداره به تعهد من بستگی داره با شناختی که از خودم دارم بسیار ادم متعهدیم وبررسی کردم ویژگی هاشو والان توی گزینه پول شک دارم هر ادمی یه ملاک هایی دارهه 

من خودم ازدواج کردنی رفتیم لباس بگیریم شوهرم یواشکی بهم گفت من پول ندارم سعی کن وسایل قیمت بالا برند ...

خداروشکر که اینقد پیشرفت کردین ایشالله پیشترش نصیبتون شه عزیزم واقعا به همسرتون تبریک میگم که چنین خانومی داره ایشالله خوشبخت بشین

بله عزیزم دقیقا درسته