2777
2789
عنوان

حقوق پرستارا الان چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 120 پست
منظورمو نفهمیدی پشت کنکوری جان گفتم از هر دو رشته ریاضی و تجربی لیسانس دارم هم لیسانس عمران دارم هم ...

لیسانس میکرو شاه‌کاره؟ خب ۲هزار میشدی دارو میخوندی به قول خودت😂 ریپلای نکن حوصلتو ندارم 

پزشک کوچولو🩺📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسلام بنده دانشجوی ارشد هستم عنوان پایان نامم در مورد خانم های تبریزی۱۵-۵۰سال هست.لطفا با پرکردن پرسشنامه زیر ما رو در انجام پژوهش یاری نمایید.پیشاپیش از وقتی که برای پرکردن پرسشنامه میزارین متشکرم.

https://survey.porsline.ir/s/xiswchlA

منظورمو نفهمیدی پشت کنکوری جان گفتم از هر دو رشته ریاضی و تجربی لیسانس دارم هم لیسانس عمران دارم هم ...

عزیزم چرا با لیسانس میکروبیولوژی نمیری داخل آزمایشگاه سرکار ؟ تازه استخدام رسمی شی میتونی دو شیفت کار کنی دوتا حقوق ببری ساعت کاریشم خیلی بهتر از پرستاری هست 

صبح ها بری سر کار رسمی ( بیمارستان های دولتی یا کلینیک ها ) عصر ها هم بری آزمایشگاه های خصوصی 

دوست من با این روش داره ماهی ۲۵ در‌میاره البته اون لیسانسش چیز دیگه ای بود

عزیزم چرا با لیسانس میکروبیولوژی نمیری داخل آزمایشگاه سرکار ؟ تازه استخدام رسمی شی میتونی دو شیفت کا ...

دوستتون احتمالا علوم‌آزمایشگاهی خونده. با لیسانس میکرو به سختی اجازه میدن بری تو آزمایشگاه

پزشک کوچولو🩺📚

لیسانس میکرو شاه‌کاره؟ خب ۲هزار میشدی دارو میخوندی به قول خودت😂 ریپلای نکن حوصلتو ندارم

من ریپلای نکنم؟ 

خو تو برو بیرون از تاپیک من 

فکر کردی مثلا به ذهن خودم نرسیده منتظر بودم تو بگی ؟ 

حتما دلیلی داشتم که این رشته رو خودم 

شما اطلاعاتت کمه 

مثلا از مهاجرت و اینا بی خبری 

اینم بهت بگم دوتا رشته رو آزاد خوندم 

پدرم هم رئیس یه شرکت دانش بنیان هست علت انتخاب رشته های تحصیلم هم پدرم بوده 

حالا تو فشار بخور

عزیزم حالت خوبه؟! من که خودم اعتراف کردم اگه زمان به عقب برمیگشت پشت کنکور میموندم دارو قبول بشم چون ...

به قول شما دارو عالیه

من الان پسر عمه ام  دکترای داروسازی 

ماشالله وضعش تو ۶ ماه  عالییی شده 

هرکی ام میبینه میگه بشین درست و بخون 

دارو بازار کارش حرف نداره 

نمیدونم چرا یسری ها میگن بده و فلان

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
عزیزم چرا با لیسانس میکروبیولوژی نمیری داخل آزمایشگاه سرکار ؟ تازه استخدام رسمی شی میتونی دو شیفت کا ...

اره عزیزم خودمم دارم میرم ازمایشگاه اما هدفم حقوق نیست بیستر برا رزومه میرم 

ولی خیلی از همکارا همین کارو میکنن

من ریپلای نکنم؟ خو تو برو بیرون از تاپیک من فکر کردی مثلا به ذهن خودم نرسیده منتظر بودم تو بگی ؟ حتم ...

وقتی ریپلای و لایک میکنی باید بیام ببینم چی گفتی دیگه. آزاد؟؟؟ یه جوری جوش میزدی فکرکردم با کنکور قبول شدی. خدا پدرتو برات حفظ کنه وگرنه خودت حرفی برای گفتن نداشتی

پزشک کوچولو🩺📚

وقتی ریپلای و لایک میکنی باید بیام ببینم چی گفتی دیگه. آزاد؟؟؟ یه جوری جوش میزدی فکرکردم با کنکور قب ...

من که مثل تو بیشعور نیستم بلاخره تو مهمون ناخونده تاپیکمی 

ممنون 

گفتم که چیزی از مهاجرت حالیت نیست وگرنه اینجوری حرف نمیزدی 

پدرمم هم دکتری میکروبیولوژی دارن محض اطلاع اونم از دانشگاه ازاد