2777
2789
عنوان

حقوق پرستارا الان چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 120 پست
خودتو خسته نکن ایشون یه پشت کنکوری بدبخته الان یه سوال از زیست دبیرستان ازش بپرسی هم بلد نیست چه برس ...

اره 

اون یکی که دانشجوی دارو البته اگه واقعا باشه که انقدر حسود و بخیله دلش نمیخواد کسی مثل خودش باشه 

این یکی هم که اصلا نمیفهمه چی میگه فقط دهنشو باز میکنه 

قفل کن لطفا تاپیکتو ممنون میشم 🙏🏻😘

اطلاعات چرت اینترنت چیه مثال گفتم وگرنه من از نزدیک با فارغ التحصیل های این رشته ها در ارتباط هستم و ...

اخ قربون دهنت 

یه ادم عاقل و بالغ و راستگو پیدا شد 

منم همینو میگم 

اون یکی که دانشجوی داروعه البته اگه واقعا باشه انقدر حسود و بخیله که دوست نداره کسی مثل خودش دارو قبول بشه 

اون یکی هم میگه دانشجو پزشکیه اگه واقعا باشه داره حرص میخوره چرا انقدر باید درس بخونه و کشیک بده اما پول نداره 

بعد میان جفتشون به من میتوپن میگن تو حرص میخوری!! خب احمقا من که گفتم اگه برگردم عقب میخونم برای دارو چون میدونم چقد عالیه دیگه از این واضح تر؟! 😐😐😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اون یکی که دانشجوی دارو البته اگه واقعا باشه که انقدر حسود و بخیله دلش نمیخواد کسی مثل خودش باشه ...

اهمیت نده نود درصد دانشجو پزشکی و دارو سازی و ... سایت فیکن 

یه سری بچه کنکوری که میان عقده گشایی کنن

کاربری دست 98348نفره

اهمیت نده نود درصد دانشجو پزشکی و دارو سازی و ... سایت فیکن یه سری بچه کنکوری که میان عقده گشایی کنن

من فیک بودن شون رو باورم نمیشد چون فک میکردم چه دلیلی داره بیای اونم تو نی نی سایت و ادعا کنی دانشجوی فلان رشته ای خب که چی؟ 

بعدش سه چار تا کاربری رو دیدم و فهمیدم فیکن 

کاربری دست 98348نفره

کی گفته شهید بهشتی تا ۲هزار راحت میگیره؟؟؟😂 بهشتی فکرنمیکنم بالای ۵۰۰قبول کنه. بهشتی شاید ریاضی ۲هز ...

چرا دارو رو میگیره

باش تو راست میگی 

من هم کنکور ریاضی دادم هم تجربی 

هم لیسانس از ریاضی دارم هم از تحربی 

سنم هم نصف تویه پشت کنکوری بدبخت 

تو که نگران فوضول بودن منی نامه فدایت شوم که نفرستادم برات بیایی تو تاپیکم 

چرا دارو رو میگیرهباش تو راست میگی من هم کنکور ریاضی دادم هم تجربی هم لیسانس از ریاضی دارم هم از تحر ...

لیسانس ریاضی و تجربی؟ شما اول فرق لیسانس و دیپلم یاد بگیر. فشار بخور😂

پزشک کوچولو🩺📚

اره اون یکی که دانشجوی دارو البته اگه واقعا باشه که انقدر حسود و بخیله دلش نمیخواد کسی مثل خودش باشه ...

اینا پشت کنکورین 😂😂😂

میخوای سوال ازشون بپرسیم ضایع شن خودشون تاپیک و ترک کنن؟

لیسانس ریاضی و تجربی؟ شما اول فرق لیسانس و دیپلم یاد بگیر. فشار بخور😂

منظورمو نفهمیدی پشت کنکوری جان 

گفتم از هر دو رشته ریاضی و تجربی لیسانس دارم 

هم لیسانس عمران دارم هم میکروبیولوژی 

اگه نفهمیدی واضحتر از این نمیتونم برات توضیح بدم برو خودتو به یه دکتری چیزی نشون بده