2777
2789

درستی نداره یه دو سه شب می‌خوابه دیگه یه ماه شب نمی‌خوابه هر کاری هم کنم نمیتونم جلو خواب بد موقعش رو بگیرم 

قشنگ ۶ تا ۸ساعت می‌خوابه ولی افتضاح اصلا تو شب نمی‌خوابه از صبح روشنایی یا ظهر تا عصر یا شب می‌خوابه 

چیکار کنم چی خوبش می‌کنه دکتر و دارو خوب می‌کنه چه دارویی چیکار 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

مولتی ویتامین و اهن فقط سر وقت بده درست میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

عزیزم هر نوع مولتی ویتامین دادم بهش بی اشتها شدید میشه باهاشون عق میزنه 

ولی آهن بهش میدم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی دیگه باید بدم چیکار کنم 

خیلی خسته شدم سه سال شده

شما چ ساعتی میخوابین چ ساعتی بیدارین!؟تک فرزنده!؟

اره عزیزم تک فرزنده و منم و فرزندم باهم زندگی می‌کنیم و زمان خواب تمام چراغا خاموش میکنم تا نره تو حال و یا جایی ولی باز

من خوابم یه باره میپره اینقدر لگد می نه که نگو و خودش با خودش نمیتونه بازی کنه 

پیشش هم نخوابم که دیگه تموم اصلا نمی‌خوابه 

خواب منو بد کرده 

اره عزیزم تک فرزنده و منم و فرزندم باهم زندگی می‌کنیم و زمان خواب تمام چراغا خاموش میکنم تا نره تو ح ...

حدس زدم تک فرزند باشه!!!من دخترم کوچیکم همسن پسرتونه با ابجیش ک یه سال و نیم ازش بزرگتره ایقد بازی و بپر بپر میکنن ک حد نداره و خودشون خود ب خود میخوابن!!!خونمون ویلایی هست و نگران اذیت همسایه ها نیستم صدامون نمیره بیرون و اینکه خونه رو ایمن سازی کردم حتی اگه برم تو اتاق چرت بزنم باز خیالم راحته کار خطر ناکی نمیکنن!!

خلاصه اینکه بعداز خستگی از فعالیت های ساعت ۱۱ صبح تا ۱۱ شب شارژشون ۰ میشه!!!!کوچیکه گاهی وقتا ظهرا میاد کنارم چرت میزنه بزرگه ک تنها میشه رو کاناپه دراز میکشه کارتون شبکه هد هد یا پویا نگا میکنه خوابش میبره بعداز یه ساعت خودم بیدارشون میکنم ک شب وقت خواب اذیتم نکنن

حدس زدم تک فرزند باشه!!!من دخترم کوچیکم همسن پسرتونه با ابجیش ک یه سال و نیم ازش بزرگتره ایقد بازی و ...

عزیزم من  بچم دختره بیش فعال هست شدید ولی بدون من بازی نمیکنه از اتاق در نمیاد و اینقدر لگد می نه جیغ می‌کشه که من بلند شم 

عزیزم من تمام خونه رو براش آیکن کردم درب آشپزخونه بستس مبل راحتی و تخت بدون تخته هست که خطر نداشته باشه تلویزیون به دیوار ولی بی فایده س 

خیلی خوابش بده هرچقدر هم فعالیت می‌کنه باز زمانیکه میخواد می‌خوابه و افتضاح 

عزیزم من بچم دختره بیش فعال هست شدید ولی بدون من بازی نمیکنه از اتاق در نمیاد و اینقدر لگد می نه جی ...

اهان خدا حفظش کنه !!فک کردم گفتی پسر دارم !!!یا ببرش روانپزشک یا کلاس ورزشی ثبت نامش کن ک همه ی انرژیش رو اونجا تخلیه کنه دختر خواهر شوهرم هم مشابه دختر شماست امسال پیش دبستانیه تازه پیشش بودیم وااای واقعا خدا ب دل مامانش صبر بده