2777
2789

کوروش ریاحی دکتر غدد اطفال 

علیرضا صداقت غدد بزرگسال 

دوتاشون بعد از ازمایشات آمپول هورمون رشد مینویسن 

من پسرم رو علیرضا صداقت میبرم روبه روی آزمایشگاه نرگس 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاثیر داشته چند وقت آمپول زد

بله تاثیر که صدرصد داره 

یک سری فاکتورها ملاکه 

مثلا باز بودنِ صفحاتِ رشد 

انجام آزمایشات هورمونی و اینکه ببینن هورمون رشد در بدنشون ترشح نمیشه 

برا هرکسی تجویز نمیکنن 

پسرم الان حدود ۵ماهه فکر کنم داره آمپول میزنه هرشب 

هزینه ی یک ماه آمپول حدود ۴تومن میشه 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

کوروش ریاحی دکتر غدد اطفال علیرضا صداقت غدد بزرگسال دوتاشون بعد از ازمایشات آمپول هورمون رشد مینویسن ...

کارش خوبه؟

تاثیری هم داشت ؟

پسرت چندسالشه؟ قدش چند بود الان چند شد 

کارش خوبه؟تاثیری هم داشت ؟پسرت چندسالشه؟ قدش چند بود الان چند شد

دکتر صداقت یا ریاحی؟دوتاشون بینظیرن 

صداقت برای بزرگساله 

پسرم متولد هشتاد و هفته 

قدش یک و پنجاه و سه اینا بود 

الان حدودای یک و پنجاه و هفت یا هشته 

تازه براش شروع کردیم چندماهیه میزنه 

باید تا هجده سالگی بزنه الان شونزده سالشه 

تا زمانی که صفحات رشدش باز باشه دکتر گفت جواب میگیره 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

دکتر صداقت یا ریاحی؟دوتاشون بینظیرن صداقت برای بزرگساله پسرم متولد هشتاد و هفته قدش یک و پنجاه و سه ...

من باید برا دکتر صداقت برم 

آها من 17سالمه

آها خداروشکرر 

هر آمپول چند میخری؟ 

ببخشید شنیدم میگن تو زانو می‌زنن درسته؟

هی خیلیا آمپول زدن

آمپول موثر هست نمیگم نیست ولی برای کسایی که تو سن رشد هستن و استخوانشون رشد میکنه نه مایی که صفحات رشدمون بسته هست.

منم آرزومه قدمو برسونم190 اگه میدونستم امپول واقعا موثر هست میزدم ولی میدونم بی تاثیره.

ولی یک سری مطالب تو سایت های خارجی کنم که یک سری حرکات کششی هست که تو بزرگ سالان هم میتونه باعث بشه استخوان کش بیاد یکی از این حرکات بارفیکس هست میگفت روزی چند دقیقه از بارفیکس اویزون بشی این حرکت یک سری شکستگی های تو استخوان ایجاد میکنه که باعث میشه استخوان ب مرور زمان کش بیاد و چند سانت افزایش قد میده.

من وزنمو کمی بیارم پایین تر میخام این برنامه رو شروع کنم

من باید برا دکتر صداقت برم آها من 17سالمهآها خداروشکرر هر آمپول چند میخری؟ ببخشید شنیدم میگن تو زانو ...

امپول ها رو دونه ای نمیخریم یک پک شش عددی رو برای مصرف یک ماه میخریم با سرسوزن ها در میاد حدودای چهارتومن 

اره برو صداقت برات عکس مینویسه اگه صفحات رشدت باز بود ممکنه برات ازمایش هورومونی بنویسه اونم انجام بده بعدش برات آمپول مینویسه 

امپولا آزاد هستن اما اگه بری معاونت غذا و دارو یک سری مدارک ببری احتمال داره کمتر برات بیوفته اما پروسه ی طولانی و وقت گیریه ما نرفتیم 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋