2777
2789

مبلامون چند ساله داریم ، خراب شده ، بهش گفتم بابا مبلارو عوص کنیم یدونه در حد ۲۰تومن بخریم،گفت برا چیمونه؟ گفتم بلخره دختر بزرگ ( خودمو گفتم ) تو تونه هست ، اومدو یکی در خونه رو زد اومد تو ، اونوقت چی کنیم ( منطورم خواستگار بود ) 

یهو گفت هرکی بیاد قلم پاشو میشکنم 😅😁

چند بار تا الان پیش اومده اینطوری 

به شوخی چند باراز ازدواجم  گفتم، گفت از این حرفت نزن ناراحت میشما😑😂 

یه بار از سرکار برگشت خسته و کوفته و ناراحت ، یهو بدون هیچ مقدمه ای گقت تو نمیخواد شوهر کنی همون بمون پیش خودم ، گفتم چرا بابا ، گفت آدما خیلیییی بد شدن بسپارمت دست کی 😁

پدرم قبلا معتقد بود دختر قبل ۲۵سالگی باید ازدواج کنه ، میگفت دختر نباید زیاد  مجرد بمونه ، بعد من میگفتم نه من هی جوگیر میشدم میگفتم من  میخوام تا اخر عمرم مجرد بمونم ، اونم میگفت نههههههه نمیشه 

البته الان که۲۱سالمه ، قصد ازدواج ندارم ولی بلخره تا ۳، ۴سال بعد که دارم ، خواستگام دارم منتها سنتین😑😅

تاحالا هیچ خواستگاری پاشو نزاشته خونمون

بنظرتون چرا اینطوری شده 

نکنه واقعا نزاره ازدواج کنم 😅😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیه خب نگران شدم ، نکنه نزاره هیچ وقت ازدواج کنم 😂😅

اینم از اوضاع مملکت ما

تمام هم و غم دختر ۲۰ ساله مون اینه که باباش دوتا جمله گفته نکنه اجازه نده ازدواج کنه

یعنی هیچ هدف و انگیزه و نیت دیگه ای تو فکرت نیست به جز ازدواج؟

اینقدر نگران شدی بخاطرش پیشاپیش تاپیک زدی؟

اینم از اوضاع مملکت ماتمام هم و غم دختر ۲۰ ساله مون اینه که باباش دوتا جمله گفته نکنه اجازه نده ازدو ...

الله اکبر 

محص اطلاعت من دانشجوی ترم ۵هستم ، درسمو دارم میخونم و کلی هدف تو ذهنم دارم که اگه خدا کمکم کنه میرسم

بخدا که خیلیاتون فقط دنبال زیر بعل مارید 

من یه سوال ساده پرسیدم دیگه آیت همه تیکه انداختن نداره خواهر من 

مگه خدای نکرده باهم پدر کشتگی داریم ؟! 

الله اکبر محص اطلاعت من دانشجوی ترم ۵هستم ، درسمو دارم میخونم و کلی هدف تو ذهنم دارم که اگه خدا کمکم ...

ببخشید تیکه ننداختم فقط با توجه به تاپیکای متعددی که درباره علاقه ت به ازدواج و نگرانی بابت عدم ازدواج میزنی احساس کردم یکم هول شوهرکردنی🫤🫤

ببخشید تیکه ننداختم فقط با توجه به تاپیکای متعددی که درباره علاقه ت به ازدواج و نگرانی بابت عدم ازدو ...

باشه 

من از شما معذرت میخوام بابت تاپیکایی که زدم ❤️

فک نمیکنی سوال پرسیدنت از جنس طعنه بود

نه طعنه نبود پرسیدم هدف دیگه ای نداری که تو این سن که اوج شکفتگی هر دختریه هی حرف از ازدواج میزنی؟

من چه میدونم ناراحت میشی🙄🙄