دوستان من قرص اوژانسی خوردم بعد ۷ روز الان پریود شدم ولی ازم لخته میاد وخون عادی قرمز نامزد دارم هنوز بکارت دارم ولی میگن خونریزی ب معنای عدم بارداری نیست چیکار باید بکنم؟من حتی چیزی رو بدنم نریخت خواهشا کمک کنید سنم کمه روم نمیشه از خانوادم بپرسم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم گوگل نوشته کسایی هستن با وجود بکارت باردار شدن من از ترسم میخاستم دوتا بخورم دوستم نزاشت
نه عزیزم گوگل رو ولش کن چرتو پرت زیاد میگه
قرص اوژانسی نقلو نبات نیست خیلی ضرر داره مخصوصا برا شما که باکره ای
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را
همین الان نوشته لانه گزینی شاید باشه استرس گرفتم😭😭😭بخدا چ گیری کردیما
نه بابا لانه گزینی یه لکه بینی خفیفه شما میگی لخته داری اصلا بر فرض باردار باشی وقتی لخته خون بیاد یعنی تموم یعنی سقط جنین
چرا همه علائمو ول کردی گیردادی به این
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را