2777
2789
عنوان

دوستان متاهل لطفااااااا بیاین

145 بازدید | 20 پست

دوستان من قرص اوژانسی خوردم بعد ۷ روز الان پریود شدم ولی ازم لخته میاد وخون عادی قرمز نامزد دارم هنوز بکارت دارم ولی میگن خونریزی ب معنای عدم بارداری نیست چیکار باید بکنم؟من حتی چیزی رو بدنم نریخت خواهشا کمک کنید سنم کمه روم نمیشه از خانوادم بپرسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باکره ای حتی چیزی روت هم ریخته نشده بعد چطور احتمال بارداری میدی

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
نگران نباش قرص باعث بهم خوردن هورمون میشه تو رنگ و همه چی پریودی. تاثیر داره تجربه دارم

ینی الان باردار نیسم درسته دیگ؟

نی نی سایت خیلی بهم استرس داد میگن لانه گزینی ولی من مطمعنم

حتی نزاشتم ۲ ساعت بگذره سریع خریدم قرص الان ینی باردار نیسم صددرصد؟

بابا اصلا ب این آسونی ها نمیشه باردار شد بعدشم سعی کن دیگه خود سر این دارو رو مصرف نکنی کلیییی ضرر داره 

همین که پریود شدی ینی باردار نیستی

باکره ای حتی چیزی روت هم ریخته نشده بعد چطور احتمال بارداری میدی

عزیزم گوگل نوشته کسایی هستن با وجود بکارت باردار شدن من از ترسم میخاستم دوتا بخورم دوستم نزاشت

بابا اصلا ب این آسونی ها نمیشه باردار شد بعدشم سعی کن دیگه خود سر این دارو رو مصرف نکنی کلیییی ضرر د ...

وای خداروشکر نی نی سایت زده بود لانه گزینی سکته کردم

خب وقتی چیزی نریخت پس به چی شک داری اخهاورژانسی نخود کشمش نیست همش بخوریا

خواهر انقد ترسیدم فقط میخاستم باردار نشم بعد از ۷ روز پریود شدم امروز ک خیلیم لخته ازم میاد

خواهر انقد ترسیدم فقط میخاستم باردار نشم بعد از ۷ روز پریود شدم امروز ک خیلیم لخته ازم میاد

دورژانسی بخوری بعد ی هفته پریود میشی عادیه ولی نخپر دیگه سال بیشتر از ی بار بیشتر توصیه نمیشه.  مراقب باشه الانم قرصارو زیاد قوی نمیسازن که مردم بچه بیارن