2777
2789
عنوان

بیاید تو جیب بابام مواد پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 102 پست

آخه بابای من که حتی سیگار هم نمیکشید😭😭😭😭

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کنم؟؟؟؟؟  وای نمیدونم چه خاکی بر سرم کنم زندگیم چطور میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

ای بابا عکسو بزار دیگه

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

😂😂تریاک میندازن خبهمه زمینا کشاورزیشون شده تریاک

نه ببین این دو سه سال اخیر زیاد شده اصلا وحشتناک شده 

انگار یه چیز عادی شده بین مردا بهونه شونم فشار کار و اقتصادی 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه ها داره آپلود میشه

بچه ها داره آپلود میشه

😂👏🤣

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹