2777
2789
عنوان

خانوما بهش تعارف کنم یا ن

90 بازدید | 14 پست

سلام

خانوما من و دوستم تصمیم گرفتیم روزایی که تا عصر کلاس داریم با خودمون چای بیاریم چند روز پشت سر هم من آوردم و دوستم گفت فردا من میارم با اینکه میدونستم نمیاره گفتم باش 

شب پیام داد فردا چای بیارم؟منم گفتم اگه نمیتونی بیاری بگو خودم میارم 

پیام داد گفت ن میتونم میارم

منم گفتم باش

صبح که اومد دیدم دو تا لیوان چای از کافه خریده بود گفت مامانم گفته چای دم نکشیده بود بخاطر همین نیاوردم.

بچه ها من چیزی نگفتم ولی چای که قرار نبود توی خونه دم بکشه که توی فلاکس دم میکشه 

نمیدونم چرا از این اخلاقا داره حال نداره بیاره یا خسیسه

اینم بگم خونشون نزدیک تره و وضع مالیشون خیلی از ما بهتره.

حالا من بعد از اون روز یکی دو بار دیگه چای آوردم مرتب با خودش لیوان میاره میخوره ولی دیگه بعدش نگفت من چای بیارم

بنظرتون چای بردم دوباره بهش بگم لیوان بیار؟

بحث چای نیست بخدا صحبت خساست و این چیزاس

یا مثلا من تولدش بهش تبریک گفتم کادو خریدم ولی اون با اینکه فهمید تولدمه حتی تبریک نگفت

شما باشین چکار میکنید؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خسیس بود کلا از کافه نمی‌خرید نمیدونم دلیلش چیه ، ولی عیبی نداره بلاخره تو باید برا خودت ببری ، ...

میدونی حس میکنم دیگه خیلی ضایع بازی میشد چای نمیخرید چون خیلی اصرار کرد من چای میارم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چای نبر ، برو برای خودت بخر

خیلی دوست دارم دلیل رفتارشو بدونم چیه

این دوست محسوب نمیشه به اینا میگن کَلّ باهاش کات کن

دنبال بهونه هستم نمیدونم چطوری باهاش تموم کنم

اگه چایی برای خودت میبری بزار یه چایی که روزیشو خدا داده از تو به اون برسه هیییچ‌جای دوری نمیره واقعا 

ولی اگه برای خودتم نمیبری بحثش جداس 

اگه برای تولدو اینا کادو نداد و تبریک نگفت تو هم به یه تبریک اکتفا کن و دوستیتو ادامه بده دوستی خیلی چیز قشنگیه تو دنیا ولی اگه از این ادم دورویی دیدی ریا دیدی بدی دیدی بدون شک بزارش کنار 

خیلی دوست دارم دلیل رفتارشو بدونم چیه

منم دوست دارم بدونم😂 چطوری برای خودش خرج میکنه؟ اوکیه؟ 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
منم دوست دارم بدونم😂 چطوری برای خودش خرج میکنه؟ اوکیه؟

خیلی ادعا میکنه لباس میخره و ......

خوراکی و این جور چیزا بد نیست میخره

خیلی ادعا میکنه لباس میخره و ......خوراکی و این جور چیزا بد نیست میخره

نمیدونم ، درکل چای ارزش اینو نداره دودوتا چهارتا کنین ولی اینکه حتی تبریک تولد نگفت یه جوریه ، سعی کن چهارچوبتو باهاش حفظ کنی

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
نمیدونم ، درکل چای ارزش اینو نداره دودوتا چهارتا کنین ولی اینکه حتی تبریک تولد نگفت یه جوریه ، سعی ک ...

یا مثلا هر دختری که توی دانشگاه میبینه میگه اینو میبینی؟از رل من خوشش میومد اومد بهم گفت خیلی دوست دارم با رلت اوکی بشم

حس میکنم میخواد بقیه رو خراب کنه خودشو خوب جلوه بده

یا مثلا هر دختری که توی دانشگاه میبینه میگه اینو میبینی؟از رل من خوشش میومد اومد بهم گفت خیلی دوست د ...

وا😐 اخه کی میاد همچین حرفی بزنه از رلت خوشم میاد ، اره شاید همچین قصدی داره یا خودشو میخواد شخص مهمی نشون بده

وا😐 اخه کی میاد همچین حرفی بزنه از رلت خوشم میاد ، اره شاید همچین قصدی داره یا خودشو میخواد شخص مهم ...

خیلی دوست دارم یجوری با حرف ضایعش کنم