2777
2789

من رک بگم خیلی ترسو بودم از بچگی درسته تک فرزندم ولی مامان و بابام هیچوقت منو ولم نکردن حتی یه بار هم تنهایی مدرسه نرفتم واسه همین تو جامعه سختمه احساس میکنم همش دارم تحقیر میشم و حقم ضایع میشه در عین حال جرئت انجام هیچکاریو ندارم همش استرس و ترس دنبالمه یبار سیگار کشیدم براش ببینم چی میشه ولی اخه تا سیگار بکشم🥱😂کمک کنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حضرت علی رض به جمله دارند اینجوریه فکر کنم میگه از هر چیزی میترسی خودت رو در اون موقعیت قرار بده

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

سیگار تو رو خفنت نمیکنه

این چرت و پرتای دختر قوی مستقل هم از سرت بیرون کن

جامعه واقعا مریضه با این شعارهای مسخره میری یه جا کار میکنی بدتر آسیب میبینی

درستو بخون و یه جای خوب کار گیر بیار نه هرجایی 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
خب چیکار کنم😂😂

کم کم شروع کن، الان چندمی؟ 

با بیرون رفتن با دوست خوب هم میتونی بهتر شی اینجوری عادی میشه برات بیرون رفتن

اگه میتونی کلاس برو 

هر چی راحت تر بتونی حرفت رو بزنی و توی اجتماع باشی راحت تر هم میتونی توی بحث یا هر چی شرکت کنی

https://daigo.ir/secret/4475326302

درس میخونی ؟چند سالته ؟

ببین من ایطوری بودم هیچ کجا تنهایی نمیرفتم چون احساس امنیت نمیکردم حتما باید با یکی میرفتم 

کم کم برام مشکل ساز شده بود دیگه خودم خواستم از محدوده امن خودم بیام بیرون 

از کارای کوچیک شروع کن کتاب بخون روی اعتماد بنفست کار کن 

کم کم شروع کن، الان چندمی؟ با بیرون رفتن با دوست خوب هم میتونی بهتر شی اینجوری عادی میشه برات بیرون ...

من هیچوقت هیچکسیو توی زندگیم بعنوان دوست نداشتم شاید بخاطر همینه که ترسو شدم حتی همین حالاش هم هیچکسیو ندارم که باهاش حرف بزنم نمیدونم چیکار کنم😔

الان فکر کردی سیگار بکشی شجاع خفن میشی خدایا توبه ادم چ چیزا میشنوه سیگار بکشی بیشتر بو گند میگیری چهرت سیاه میشه ریه هاتو داغون میکنی اینطور کسی اصن میخوادت؟! من خودم بشخصه چندشم میشه کنار کسی قلیون کشیده بشینم از بس بو گندار میدن