2777
2789

ن راه پیش دارم ن راه پس،خانوادم هیچ جوری حمایتم نمیکنن،عالم و آدم واسطه شدن،اینهمه ساله مثل باتلاق دست و پامیزنم،درسم آیندم همه چیم بااین بشر حروم شد،الان ی افسرده وسواسم ک هروز ی مشت قرص میخورم،سال ب سالم دارم بدترمیشم،انواع و اقسام وسواس ها اصافه مبشه،یمدته از پیجای روانشناسی فهمیدم شوهرم حالا عصبی هس سادیسم داره ولی بیشتز رفتاراش از خودشیفتگی هس،چون مامانش هم بشدت چس و فیس داره،پز عالی و جیب خالی هستن،هروز توقعات مختلف از من دارن درحالیکه خودشون جز تحقیر و فحاشی و کتک و نداری هیچی ب من ندادن،آخر سر هم خیلی قشنگ میگن خود دختره مشکل داره اخه افسرده و وسواسه قرص میخوره،دقیقا ویژگیهای خودشیفته هس هربلایی سرت میارن بعد انگ میزنن و متهم میکنن،انقد بازی روانی کثیف باهات میکنن ک کمترین بیماریت میشه افسردگی،حالا دقیقا نمیدونم چجوری باهاش برخورد کنم ی قرون کار میکنم با کتک و تهدید ازم میکیره اخرم موقعی ک گیرم برا پول قرصام میخام باز کتک میخورم یجوری رفتار میکنه انگار من مقصرم منم ک بدهکارم فحاشی میکنه میکه خسیسی آدم نیستی زن زندکی نیسی،فعلا شرایط طلاق ندارم تروخدا بگید چیکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با آدم سادیسم زندگی کردم قبلا 

دروغ اصلا نمیشه گفت سر کوچکترین مساله دعوا درست میکنه 

فقط میگه من درست میگم برای کوچکترین خواسته ساعت‌ها باید باهاش بحث کنی 

عزیزم دارویی نمیتونی بگیری بهش بدی ؟؟ 

خب نرو سرکار بعدم هر موقع گفت حقوقتو بده بگو نریختن خب دروغ ک زیاده

حقوق ندارم ک عزیز ،تو خونه مجسمه سازی کار میکنم ماهی ۴۰۰ ۶۰۰ فقط خرج خودمو بچه یچیزی بخرم این چیزارو درمیارم همونم میکیره ،دوباره برا قرص خوردم یا بچه یچیزی میخاد میمونم 

عزیزم چی بگم درکت می‌کنم واقعا سخته آدمی که روانی باشه قبول نمیکنه بقیه رو روانی میکنه آدم پیر میشه ...

چیکار کنم پس ،ده ساله وضعم همینه ،با زور و کتک ۲۰۰ تومن ۷۰۰ تومن میگیره من فلج میشم رسما ،الان چندروز بود قرص نداشتم ،پول بسته نداشتم ،هزینه جشن یلدای بچه رو نزدم ،صلح تا شب یا میخوره و میکرده با مامانش یا بخودش میرسه یکی ببینه فکر میکنه سلبریتی هس ،از بیرون یجوریه همه فکز میکنن کسیه ،اما چندماهه هیچی کار نکرده هر چیم داش فروخته چکای باباشو پاس کرده 

من با آدم سادیسم زندگی کردم قبلا دروغ اصلا نمیشه گفت سر کوچکترین مساله دعوا درست میکنه فقط میگه من د ...

ن هی میره میاد خیلی وقتا برا غذا نیستش ک نمیشه مرتب نخوره هی قطع و وصل بشه داروی اعصاب  بدتر قاطی میکنه 

بگو ندادن برد نداد پولمو خوردن نامردا چند تا هم فوش قاطی کن

اره دیک وقتی لیاقت صداقت نداره مجبورم دروغ بگم دیگ ،کثافت پدرمو آورده ی ریال خرج نمیده هر چیم درمیارم ازم میکیرع 

اره دیک وقتی لیاقت صداقت نداره مجبورم دروغ بگم دیگ ،کثافت پدرمو آورده ی ریال خرج نمیده هر چیم درمیار ...

وای زرنگ نیستی 

اصلا کار نکن .....تو مگه شوهرشی 

وظیفشه

میبینه کار میکنی 

میگیره

تو دیگه بهانه کن بگو دستام نیرو ندارن اعصاب دستام ضعیف شدن

عزیزم بهت تمت میزنن که اعصاب و قرص شو میخوری 

اولا که ترک کن 

دوما کار نکن 

قربون صدقه اگه میتونی و تحملشو داری برو 

قربون صدقه من سختمه ولی بعضیا میتونن

دختر داییم ایتقدر بلده خر کنه شوهرشو