مگه نقل و نباته انقدر قرص تجویز میکنن متخصصین گرامی نینی سایت
پزشک هیچوقت نمیاد نینی سایت قرص تجویز کنه
با پیشنهاد خاله خان باجی ها ، کاری نداشته باشید
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
تا یکی میگه عفونت دارم فورا میگن مترونیدازول یا فلوکونازول بخور انگار که نقل و نباته بعد همین انتی بیوتیک ها رو سرخود مصرف کنی باعث میشن بدن مقاومت به انتی بیوتیک پیدا کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند
اینقدر بیماری زیاد شده و سر مردم در داروخانه و مطب این پزشک و اون پزشک هست که همه واقعا یک پا دکتر ش ...
این حرف واقعا غیر تخصصیه
یعنی چی همه دکتر شدن
پزشک متخصص باید قرص و دارو که قراره یک یا چند دوره مصرف بشه رو تجویز کنه