یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم مال من سر۳۸روز قطع شد بعدش ۴۵روزگی پریود شدم ۶روز بعدش پاک شدم
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
من اصلا پاک نشدم آنه. واکسن پسرتو زدی چند روز اذیت شد من امروز زدم خیلی اذیته. گریه میکنه. توصیه ...
چیز جدید ندارم بگم روز اول پارچه سرد روز دوم پارچه گرم بزار رو پاش زود به زود شیرشو بده
و اینکه مال من اذیتم نکرد هر چهارساعت بهش قطره استامینوفن میدادم فقط همون روزش گریه کرد خیلی ناراحت شدم شبش خوب بود
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
مامانم میگه برای دختر طبیعی که خونریزی زیاد باشه اما سر پسر باید تا ۱۰ روز قطع بشه
این واسه همه نی من خودم سر پسرم ۳۸روز داشتم