عکس از سونوی رحم و تخمدان گذاشتم یه بیشرف نوشته بود معلومه تن...ه ،معلوم بود مرد هست در نقش زن .بعدش ...
اینو گفتی یاد یه کاربر مرد افتادم از تاپیکاش مشخص بود پشت کنکوریه ... میومد توی تاپیک بقیه خانوما حرفای جنسی میزد و به همه درخواست میداد بعد تو تاپیکاش میزد هیچ دختر پسر سالمی نداریم همه تو رابطه ان 😐😐😐 وقتیم نینیار رو تگ میکردن میگفت تگ نکن خودمو میکشم ... همینطوری الکی توی تاپیکا مینوشت میخوام خودکشی کنم 😐😐😐
بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
عکسمو گذاشتم گفت احمق ب خوشگلیت نناز خوشگلتر از تو بودن مردن رفتن زیر خاک پوسیدن
😂😂😂😂😂
مردم از خنده
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍