2777
2789
عنوان

عجیب ترین ریپلایی که تو نی نی سایت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 228 پست
عکس از سونوی رحم و تخمدان گذاشتم یه بیشرف نوشته بود معلومه تن...ه ،معلوم بود مرد هست در نقش زن .بعدش ...

اینو گفتی یاد یه کاربر مرد افتادم از تاپیکاش مشخص بود پشت کنکوریه ... میومد توی تاپیک بقیه خانوما حرفای جنسی میزد  و به همه درخواست میداد بعد تو تاپیکاش میزد هیچ دختر پسر سالمی نداریم همه تو رابطه ان 😐😐😐 وقتیم نینیار رو تگ میکردن میگفت تگ نکن خودمو میکشم ... همینطوری الکی توی تاپیکا مینوشت میخوام خودکشی کنم 😐😐😐

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐😐😐😐یکیم اینجا بود میگفت زشته چرا نوار بهداشتیو تبلیغ میکنن 😂 یه چندتا دیگه هم بود بگم تعلی ...

واییی افرین یکی تاپیک زده بود اینجا کاربر مرد هم هست چرا تبلیغ نواربهداشتی میزارن بعد یه جوابایی به من میداد عجیبااااااا

🤣🤣 یه کاربر بود  تو یه تاپیک بهم گفت رزا جون میشه عکست ببینم 😑😐 واسم خیلی عجیب بود 

تاپیک هم حالا موضوعش کلا چیز دیگه ای بود 

تازه مرد هم بود ایکبیری پروف زنونه داشت و امضا …😐🫥

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بله حتما عزیزم می‌نویسم در تاپیکتون میذارم

ممنونم از لطفت گلم🤍

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
عکسمو گذاشتم گفت احمق ب خوشگلیت نناز خوشگلتر از تو بودن مردن رفتن زیر خاک پوسیدن

😂😂😂😂😂

مردم از خنده

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یه کاربر هست یه بار میگه نامزدم یه بار میگه عاشق استادمم یهم درخواست داد یه بار میگه بچه دارم😐💔

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

همین چند وقت پیش 

یه کاربری تو تاپیک بارداری ناخواسته هی ریپلای میزد و فحش میداد که چرا ختم بارداری میدین ؟ به دنیا بیار بذارش بهزیستی 

بعضیا انگار تو یه دنیای دیگه با توهمات عجیبی زندگی میکنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تاپیک زندگیم زدم من اصلا جایی نگفتم روستایی هستم یا بی سوادم کلی هم از اینکه محصل بودم ازدواج کردم گ ...

مردم هنوز فکر میکنن روستا ها امکانات ندارن ... این موضوع به خاطر فرهنگسازی اشتباهه ...

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
چقد بیشعور

چی بگم اولش جا خوردم بعد با خودم گفتم میخواد اذیت کنه ولش کن

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری