2777
2789
عنوان

بیا بگو عاشق کدوم رفتار از بچتییی 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست
چرا اکثرا مردا پسر دوست دارن

نمیدونم سلیقه ای هست بالاخره.

من خودم پسر دوستم حتی اگه ازدواجم کنم حتما خانممو میبرم دکتر که رژیم تایین جنسیت بده بهش که بچه اولمون حتمی پسر باشه

پسر دردسرش کمتره نیاز به مراقبت کمتری داره نسبت به دختر مخصوصا تو این جامعه امروزی.

پسر برای یک پدر مثل تکیه گاه میمونه پدر برای درد دل میتونه با پسرش راحت تر باشه.

بنظرم مادر دختر با هم جفت جورن و پدر و پسر هم با هم.

نمیدونم سلیقه ای هست بالاخره.من خودم پسر دوستم حتی اگه ازدواجم کنم حتما خانممو میبرم دکتر که رژیم تا ...

یعنی الان نامزد من میگه فرقی نداره راست میگه آخه من بهش میگم دختر دوست دارم دختر خوبه وگرنه اولش گفت پسر دوست دارم یعنی همه پسر دوست دارن 

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی الان نامزد من میگه فرقی نداره راست میگه آخه من بهش میگم دختر دوست دارم دختر خوبه وگرنه اولش گفت ...

خب اکثرا پسر دوست دارن مثلا90درصد

اما10درصد مردا هم هستن که دختر دوستن.

من زیاد دیدم کسایی که دختر دوستن.

دیگه بالاخره سلیقه ای هست هر کسی عقاید و علاقه خودشه داره مثل همون سلیقه غذایی که یکی از پیاز توی غذا متنفره و یکی هم عاشقشه.

خب اکثرا پسر دوست دارن مثلا90درصداما10درصد مردا هم هستن که دختر دوستن.من زیاد دیدم کسایی که دختر دوس ...

دقیقا درسته

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰