من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برا منم مادرم فوت شد نیومدن هم عروس هام و برادر شوهرام منم خیلی ناراحت شدم اون موقع ولی گفتم بالاخره اون ها هم از این اتفاق براشون میفته. و افتاد منم استوری هاشون دیدم و تسلیت نگفتم و شرکت هم نکردم اونا هم گله نکردن ولی قشنگ معلوم بود سخت شون چیزی نگفتن چون خودشون هم احترام نزاشتن که حالا احترام ببینن
منم سه روزه پسر خالم فوت کرده جاری هام خواهر شوهرم نیومدن بموقش کسی ازشون بمیره نمیرم چیزی ک عوض داره گله نداره بیشعور رو اینجور مواقع میشه شناخت خاکتوسرشون فکردن برا خودشون پیش نمیاد!!!!محل سگ نمیدم و نمیرممممم
عزیزم. نمیشه قطع رابطه کنی با مادر و پدرش ،سیاست داشته باش... به جاش و به موقعش زهرتو بریز
علت اسم کاربریم برای اینه ک هراسمی وارد سایت کردمقبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼♀️. 🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️