2777
2789

خانما خیاطی آرایشگری نباشه چی یاد بگیرم تو این مملکت ج بده ؟ادیت و فتوشاپ و اینا کلاس داره برم یاد بگیرم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادمین پیج

خودتم میتونی با فروشنده ها توی برنامه دیوار چت کنی بگی جنساتونو میفروشم بهم ی درصدی پول بدین

کم کم یاد میگیری و حرفه ای میشی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
ادمین پیجخودتم میتونی با فروشنده ها توی برنامه دیوار چت کنی بگی جنساتونو میفروشم بهم ی درصدی پول بدی ...

چجوری یاد بگیرم باید فیلم و اینا درست کنی کجا آموزش میدن

چجوری یاد بگیرم باید فیلم و اینا درست کنی کجا آموزش میدن

ن در این حد

مثلا الان فصل سرما شروع شده

شال و کلاه

حتی گیرسر و تل و موبند و جوراب های فانتزی خیلی فروش دارن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
میشه مختصر بگی برنامه نویسی چی هست؟نیاز به مهارت خاصی داره یا کامپیوتر اینا باید بلد باشم

برای طراحی سایت ها و ساخت بات تلگرام یا اپلیکیشن ها یا بخش امنیت کلی چیزای مختلف داره بستگی به اون حوزه ای ک میخای کار کنی ی بخشیو یاد میگیری....ولی وردپرس برای طراحی و بارگذاری سایت های فروشگاهی بیشترب کار میاد قالب اماده هم هست اگر یاد بگیری میتونی پروژه ای باهات حساب کنن ..البته من خودم بلد نیستم..ی کم در حد html ,css یاد گرفتم بعد رفتم جاوااسکریپت یاد بگیرم..بعد گفتم برم یهو بک اند یاد بگیرم پایتون یذره یاد گرفتم‌.بعد اومدم سرکار همشونو یادم رفته ول کردم..ولی خودم مجدد میخام پایتون یاد بگیرم