2777
2789
عنوان

همه‌تون از اول ازدواج خونه داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 42 پست
من ازدواج نکردم اما با اطمینان کامل میگم همهی دوستام که ازدواج کردن رفتن تو خونه ی خودشون

کدوم شهرید

خیلی برام عجیبه پس چطوری میگن نصف جوونای ایران مستاجرن یا بیشتر مردم ایران زیر خط فقرن، حقوق همسر من خوبه اما با همین حقوق باز نمیشه اول زندگی خونه خرید، شاید خونواده‌ها کمک کردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا چسی الکی میانیا هنوز باباشون بعد پنجاه سال مستاجره بعد از پسرا انتظار خونه دارن با قیمتای الان ...

والا بابای من دو تا خونه داره، ولی من همچین انتظاری از همسرم نداشتم چون برام قابل باور نبود که تو این وضعیت بشه اول زندگی خونه داشت، با اینکه شغل همسرم خوبه و ۳۴ سالشه، اما هنوز باید برای خونه تلاش کنیم

والا چی بگم وضعشون خوبه وگرنه به همین راحتیا نمیشه خونه خرید توی شهرای بزرگ

جالبه برام، ایشالا همه داشته باشن فقط در تعجبم چرا میگن بیشتر مردم ایران زیر خط فقرن و همه از گرونی ناراحتن

والا بابای من دو تا خونه داره، ولی من همچین انتظاری از همسرم نداشتم چون برام قابل باور نبود که تو ای ...

منم پدرم دوتا خونه داره 

اما از نامزد ۲۹ سالم این انتظار رو ندارم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
جالبه برام، ایشالا همه داشته باشن فقط در تعجبم چرا میگن بیشتر مردم ایران زیر خط فقرن و همه از گرونی ...

😃😃😃

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
کدوم شهریدخیلی برام عجیبه پس چطوری میگن نصف جوونای ایران مستاجرن یا بیشتر مردم ایران زیر خط فقرن، حق ...

ما خود اصفهانیم خونه ام گرون دوستام اصلا خاستگار بدون خونه و ماشین راه نمیدادن و البته شانسم داشتن همشون فکن اون زمان که یکی دوستام ۱۶ ساله بود ازدواج کرد و رفت تو خونه خودش و یک سال بعدم بچه دار شد و صاحب همه چیز شد الانم که خونه گرونه بازم دوستام با کسی ازدواج کردن ک خونه داشت حالا برای من یه کسایی میان که نه خونه دارن و نه ماشین فقط ادعا😂

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

منم پدرم دوتا خونه داره اما از نامزد ۲۹ سالم این انتظار رو ندارم

منم انتظار ندارم ولی از مستاجری خیلی میترسم تازگیا، ایشالا اگه خدا بخواد میخوایم تا قبل عید بریم سر خونه‌مون، خیلی استرس دارم

منم انتظار ندارم ولی از مستاجری خیلی میترسم تازگیا، ایشالا اگه خدا بخواد میخوایم تا قبل عید بریم سر ...

همه مستأجری کشیدن ترسناک که نیست الکی استرس به خودت نده انشاالله صاحب خونه خوبی داشته باشی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ما خود اصفهانیم خونه ام گرون دوستام اصلا خاستگار بدون خونه و ماشین راه نمیدادن و البته شانسم داشتن ه ...

راستش ملاک من خونه و ماشین نبود و نیست، فقط برام جالب بود پس این که میگن مردم ایران با تورم و گرونی درگیرن چرا شامل حال نی‌نی‌سایتیا نمیشه😅

والا بابای من دو تا خونه داره، ولی من همچین انتظاری از همسرم نداشتم چون برام قابل باور نبود که تو ای ...

عزیزم ما هم ازدواج کردیم ولی مستاجریم...

من خودم هم شاغلم همسرم هم ۳۲ سالشه ولی خونه نداریم فعلا...

اونایی که دور و اطراف من از اول خونه داشتن یا پدرشون بهشون داده یا پدرشون برای سرمایه اولیه کارشون کمکشون کرده وگرنه بدون هیچی هیچی خیلی سخته...

پدر منم برای برادرم خونه خریدن...

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

تو فامیل ما به مرد بی خونه زن نمیدن اصلا

خوب یا بد اینجوری هستیم

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍